Klikni a začni prodávat

Nyní máte šanci stát se součástí naší marketplace platformy i vy! Ať už vytváříte vlastní originální výrobky, máte svůj kamenný obchod či e-shop, můžete se u nás stát prodávajícím a nabízet své produkty. Aktuálně má na naší platformě PoštovnéZDARMA.cz otevřený účet několik milionů nakupujících.

Nabízíme prostor pro zobrazení vašich produktů na webech, které měsíčně navštíví 4-5 milionů uživatelů. Zajistíme vám zákaznický servis a marketingovou podporu. Naše základní služby jsou zdarma.

Určitě by vás také mohla zaujmout možnost nabízet své produkty do zahraničí. Aktuálně působíme na dvanácti zahraničních trzích. Zboží je tak možné nabízet nejen na českých a slovenských stránkách, ale také v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku, Chorvatsku, Slovinsku, Itálii, Srbsku, Bosně a na Ukrajině.

Pokud se rozhodnete své zboží inzerovat na naší marketplace platformě, čeká vás jednoduchá registrace. Odkaz na ni najdete v pravém horním menu pod textem MARKETPLACE nebo můžete kliknout na banner výše. Vyplnění registračního formuláře zabere jen chvíli. Jakmile vaši registraci zpracujeme, můžete vesele přidávat libovolný počet produktů.

K dispozici vám budou automatizované nástroje pro nahrávání produktů, jejich cenotvorbu a propagaci. U svého zboží si můžete vytvořit vlastní popisek, přidat potřebné údaje a přiložit obrázkovou galerii či video.

„Naším cílem je, aby byli spokojeni všichni uživatelé naší platformy, tedy nakupující i prodávající,“ říká pro Novinky.cz JUDr. Tomáš Česal, výkonný ředitel společnosti Ateli, která stojí za vznikem virtuální galerie, současné marketplace platformy PoštovnéZDARMA.cz.

Neváhejte se k nám připojit a nabízet na naší platformě své produkty. Budeme se na vás těšit!

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na e-mailové adrese: info@postovnezdarma.cz