Konec roku 2013 je za dveřmi a za pár dní přivítáme rok nový. Dříve se v těchto dnech rozesílaly tradiční tištěná přání k novému roku. Dnes však většina z nás volí rychlou cestu pomocí e-mailu či sms. Co ale dát si tu práci a těm nejbližším přáníčko vytvořit. Jistě adresáta potěší více než pouhá textová zpráva. 

Pokud Vás tento nápad zaujal, ale nemáte žádnou představu, jak by mohlo vypadat, nechte se námi inspirovat.

Příprava na tvorbu přání

 

Dřevěné knoflíčky s motivem soviček nemusí nutně plnit svoji funkci na oděvu. Dají se využít i pro zdobení rámečků či právě přáníček. Dále budeme potřebovat barevnou čtvrtku A4. Je vhodné zvolit světle či tmavě modrou barvu, stejně jako má obloha. Plastického vzhledu docílíme, když použijeme tenké větvičky a vatu na vytvoření sněhové pokrývky. Vatu, větvičky a knoflíčky nalepíme pomocí tekutého lepidla. Doporučuji použít takové, které po zaschnutí zesklovatí. Chcete-li podtrhnout zimní atmosféru, vezměte si na pomoc tenký štěteček a bílou temperu. Lehkými doteky vytvořte padající sněhové vločky. Stejnou barvou pak lze vytvořit i nápis PF 2014.

 

Přání do nového roku se sovičkami

 

V naší kategorii Pro ruční práce najdete spousty zajímavých předmětů, které se dají k výrobě novoročních i jiných přání využít. Preferujete-li nádech jara a rozkvetlé motivy, udělejte přání plné dřevěných kytiček. Okraje lze dozdobit s pomocí děrovačky, která má vyměnitelné čepy. Rovněž lze pro dekoraci využít různé nalepovací kamínky, ze kterých lze skládat třpytivý text, či kulatá razítka s krajkovým designem.

 

Nalepovací kamínky na nehty - 200 kusů, na výběr z devíti barevDěrovačka s vyměnitelnými čepy - 4 motivyKvětované barevné dřevěné knoflíčky - balení 100 ksSada 6 kulatých razítek s různými motivy