Po vánočních svátcích plných cukroví a jiných dobrot je čas hodit se zpět do formy a udělat něco pro své zdraví. Vše potřebné najdete v sekcích Pro zdraví, Wellness a Fitness.

 

Trocha cvičení neuškodí

Zimní počasí outdoorovým aktivitám příliš nepřeje, proto pro shození přebytečných kil či pouze k dostání se zpět do kondice je idealní jít si zacvičit například do fitka. Cvičení bez správné hudby ale není ono, proto zde určitě užijete sportovní pouzdro na ruku, do kterého jednoduše vložíte svůj mobliní telefon, a pustíte si svou oblíbenou skladbu a zároveň při cvičení nepromeškáte žádný důležitý hovor či sms. Pokud si v posilovně nechcete pouze zaběhat na pásu či se věnovat jiné aerobní aktivitě, určitě užijete neoprenové protiskluzové fitness rukavice, které Vám usnadní úchop na jednotlivých posilovacích strojích. Pokud máte zdravotní problémy týkající se některých partií Vašeho těla, při cvičení je dobré je zpevnit pomocí tejpovací pásky, která je řádně zafixuje, aby se předešlo nepříjemným zraněním či namožením. 

Sportovní pouzdro na ruku s puntíky pro Samsung Galaxy Neoprenové protiskluzové fitness rukavice - černé Tejpovací páska - 5 m, 9 barev Bavlněná potítka - v 6 barvách

 

Pro ty, co raději zůstávají v teple domova a cvičí spíše doma, se jistě bude hodit několik posilovacích pomůcek. Například expandér  - osma zajistí protažení nebo posílení každého svalu Vašeho těla či oblíbené švihadlo, které Vám na svém LCD displeji bude počítat čas, počet přeskoků či spálené kalorie. Pokud cvičíte doma pilates či jógu, zaručeně oceníte posilovací kruh, který díky své flexibilitě zvýší cvičební zátěž.

Pomůcka na cvičení - expandér  - osma    Švihadlo s LCD displejem Posilovací kruh na pilates či jógu PowerBall s počítadlem - v 5 barvách



Očista těla a příjemný relax

Pokud je pro Vás jakékoli cvičení či pohyb spojen s nechutí, ale přesto se sebou chcete něco udělat, zvolte například  AB Gymnic přístroj, který díky vysílaným elektrickým impulzů do svalů cvičí za Vás. Dámy, které trápí celulitida, mohou vyzkoušet vakuový masážní přístroj Celluloss, který funguje na principu klasického baňkování. Nejrychlejším řešením problémů s postavou jsou černé stahující kalhoty, které vytvarují Vaše stehna, bříško i zadeček během okamžiku.

AB Gymnic přístroj Vakuový masážní přístroj Celluloss proti celulitidě   Černé stahující kalhoty Pomůcka pro masírování boků


Po náročné fyzické aktivitě je na řadě odpočinek a očista těla. K tomu skvěle poslouží masážní rukavice, pomocí kterých snadno odstraníte odumřelé buňky z pokožky a Vaše tělo jemně promasírujete a pokožku prokrvíte. Namasírovat si můžete však i oblast hlavy s praktickou pomůckou, která Vás příjemně pošimrá. K celkovému pročištění organismu poslouží detoxikační náplasti na nohy, které Vás zbaví všech neduhů jako jsou bolesti hlavy či únava. Po jejich aplikaci je vhodné nohy ošetřit krémem a navléci si bavlněné ponožky s ošetřující funkcí, které je příjemně zahřejí a zregenerují.


Masážní rukavice Pomůcka na masáž hlavy   10 kusů detoxikačních náplastí na nohy  Bavlněné ponožky s ošetřující funkcí



Nepečujte o sebe a nerelaxujte pouze o svátcích či po nich a dejte si do nového roku předsevzetí, že se péče o své tělo stane Vaším každodenním rituálem!