Produkty s dodáním do tří dnů (tzv. skladovky) se staly oblíbenou záležitostí. Připravili jsme tedy další várku těchto produktů.

Snad nejpopulárnější se stala neobyčejná a originální semínka. Proto jsme pro Vás připravili další semínka fialového rajčete, semínka modré pivoňky a semínka rudé slunečnice.

                                20 semínek - fialové rajče20 semínek - modrá pivoňkaRudá slunečnice - balení 30 semínek

Další Vaše oblíbené produkty byly velice specifické. Možná proto tyto produkty dosáhly velké popularity. Nemohli jsme proto opomenout ani je a jsou tu pro Vás k dodání do tří dnů: zarážky na náušnice, dámské krajkové kalhotky a robo-rybička.

                                Zarážky na náušnice průhledné - 100 kusůDámské krajkové kalhotky s mašličkouRobo-rybička

A co šperky? To byla povinnost! Náhrdelník s přívěskem ve tvaru sovy, stojánek na 36 párů náušnic nebo náhrdelník s kulatým přívěskem a kamínky..To vše můžete mít doma v podstatě za chviličku. Jen se párkrát vyspíte a můžete se chlubit svými novými šperky!

                                   Náhrdelník s kulatým přívěskem zdobeným kamínkyStojánek na 36 párů náušnicNáhrdelník s přívěskem ve tvaru sovy zdobený barevnými kamínky

Další skvělé produkty, které si můžete objednat v našich skladovkách jsou kožená patěnka do bot, sítko na čaj ve tvaru noty, pouzdro na tablet s USB klávesnicí a mnoho dalšího! 

 

              Pouzdro na tablet s USB klávesnicí pro 7″ tabletySítko na čaj ve tvaru notyKožená patěnka - vložka do botČistící gel na klávesnici a jiné obtížně přístupné členité předměty

Tak neváhejte a objednávejte! Máme k dispozici omezené množství kusů!