Všechny ženy jsou rády upravené - ať už se jedná o oblečení, vlasy nebo nehty. U všech možností existuje mnoho variant, které žena může zvolit. Pojďme se dnes zaměřit na nehty. Co všechno lze při jejich dekoraci využít? Jsou to například umělé nehty, nálepky na nehty, kamínky na nehty, tiskáto nebo obyčejný průhledný lak. Je toho moc a proto se tento článek zaměří na nálepky.

              Dekorace na nehty s knírkem - 20 provedeníNálepky na nehty - na výběr ze 4 motivůNálepky na nehty - peříčkaTiskátko na nehty

Jak vypadá aplikace aneb večer plný dekorací:

Nalepky na nehty

Dekorace na nehty s knírkem

Pokud jste fanoušci doplňků s motivem knírků (například náušnice knírky, zimní čepice s vyšívaným knírkem, modní knírek na řetízku apod.), budou se Vám určitě hodit i podobné nálepky na nehty. Jak všichni určitě víme, každé nálepky nemají podobnou aplikaci a často se liší. Tyto je potřeba opatrně odlepit, aby se Vám neodtrhl kousek knírku (jak se nám to několikrát stalo). Na pomoc jsme si zároveň vzali dřevenou tyčku, ale můžete využít i párátko. Ta umožnila přesnou aplikaci knírku na požadované místo. Co se týče kombinování různých nálepek, které jsou k dispozici-cylindr, brýle a hůlka v různých velikostech. Můžete si vymyslet různé kombinace jako je například na obrázku č. 3 knírek a cylindr.

 

            Dekorace na nehty s knirkem Dekorace na nehty s knírkem Dekorace na nehty s knírkem¨

 

Nálepky na nehty - peříčka

Další z nálepek, které jsme měli k dispozici, byly  nálepky s motivem peříček. Můžete v nich nalézt peříčka všech možných barev - růžové, fialové, žluté, černé atd. Zvolili jsme černá peříčka a také nás zaujala paví oka. Tento druh nálepek je potřeba před aplikací namočit na chviličku do vody. Poté je vytáhnete a jen dáte na nehet. Tyto nálepky jsme zkoušeli na gelové nehty, které jsme poté přetřeli gelem. Jinak samozřejmě je možná aplikace také na obyčejné nehty. Doplňky, které můžete zvolit k těmto dekoracím jsou například dámské náušnice s peříčky nebo náušnice ve tvaru páva s barevnými kamínky.


            Nálepky na nehty - peříčka Nálepky na nehty - peříčka Nálepky na nehty - peříčka

Nálepky na nehty v různých variantách

Posledním druhem nálepek, který jsme použili, byly nálepky na nehty v různých variantách. Ty se používají na celé nehty nebo je lze také použít jako francii. Pokaždé se netrefíte do přesné délky Vašeho nehtu a proto stačí na nálepky použít pilník. Je na Vás jakou variantu zvolíte. Vydrží velmi dlouho a jednoduše se pak z nehtu sundavají. Po jejich nalepení jsme je ještě přetřeli bezbarvým lakem, aby vydržely déle.

           Nálepky na nehty v různých variantách Nálepky na nehty v různých variantách Nálepky na nehty v různých variantách

 

 

Všechny použité nálepky najdete zde