Domov je dílo, překrásné, stejně jako přetěžké. A každodenní.

Miroslav Horníček

 

Každý chce mít svůj domov útulný a každý chce mít doma pořádek. Nicméně každý má také vášeň pro určitý druh věcí, které je potřeba někam uložit. Pokud se doma začne hromadit větší množství drobných předmětů, pak jsou to především ženy, které tuto situaci musí řešit. Ať už mají slabost pro šperky nebo jen mají doma děti toužící po velkém množství hraček, jedná se o náročný úkol. Proto pro Vás máme rady jak na to, aby Vám doma nic nepřekáželo a cítili jste se tam báječně.

Kapsáře:

Mezi ty nejlepší a nejpraktičtější pomocníky patří různé kapsáře a organizéry, které prostě pověsíte na zeď a jejich jednotlivé kapsy Vám umožní si odložit stejný druh věcí dohromady. Máte pak zaručeno, že to najdete. Pokud patříte mezi ty, kteří často zapomínají, pak si na jednotlivé kapsy jednoduše nalepte cedulky s nápisy.

Organizér na šperky a cennostiPro šperky a různé doplňky pro ženy poslouží organizér na cennosti, který je oboustranný a na jedné straně má 39 průhledných kapes a na druhé straně 24 háčků. Pro kosmetiku a podobné potřeby je možné využít úložný box pro kosmetické doplňky. Je vhodný i pro přenos Vašich doplňků.

 

 

Pestrobarevný kapsář - 12 kapes

 

Pro ty, co mají rádi barvy a potřebují kapsy na trochu větší předměty, než jsou šperky, je vhodný pestrobarevný kapsář s 12 kapsami! Na růžovém podkladu jsou tři řady různě velkých kapes a tak si i podle tvaru a barvy můžete zapamatovat, kde se budoucí hledaný předmět nachází.

 

 

Praktický organizér na 12 párů botOrganizér, který poslouží celé rodině - je organizér na 12 párů bot. Samozřejmě si do něj můžete umístit, cokoliv Vás napadne. Můžete ho jednoduše zastrčit pod postel, neboť vypadá skoro jako šuplík a má úchytku, pomocí které ho můžete lehce vytáhnout.

 

 

 

Boxy: 

Co se týče dekorace domácnosti, je možné rozvinout svoji vlastní fantazii a vytvořit si sama nějaké krabičky apod. Pokud patříte mezi ty, kteří musejí užívat léky, jsou milovníci čaje nebo jsou pravidelnými kuchaři a potřebují mít vše vždy při sobě, pak jsou tu boxy, které se hodí na přesně na takové předměty.

Plechový box na čaj s motivem ovoce

Box, který poslouží pro sypané čaje nebo pro koření, je velice praktickou pomůckou do domácnosti. Díky jeho barevnosti dokážete jednoznačně určit, co se v jaké krabičce nachází. Můžete si ji samozřejmě ještě vylepšit a nechat pracovat svoji kreativitu.

Boxy s originálním designem, které se mohou hodit nejen do kuchyně, jsou například plechové krabičky s různými motivy. Jsou s motivem leoparda, růže a telefonní budky.

 

Krabička na léky - 6 přihrádek, 5 barev

Ti, co užívají léky, potřebují speciální krabičky, které léky ochrání proti vnějším vlivům. Ať už krabičku máte položenou doma nebo si ji berete sebou ven. Takové krabičky disponují vlastnostmi jako je odolnost vůči teplotě a voděodolnost.

Milovníky designu určitě potěší praktický box na léky, jehož tvar Vám bude neustále připomínat, že je potřeba si vzít léky.

 

Skvělé vychytávky pro usnadnění práce v domácnosti:

Pokud patříte mezi čerstvé maminky, určitě se Vám do domácnosti bude hodit něco, co Vám ušetří pár minut času. Nechte se inspirovat. Pokud jste maminka, jejíž neposedné dítě miluje pobyt venku nebo spí pouze, když je venku v kočárku, pak je pro Vás nezbytná multifunkční taška. Má 14 kapes a můžete si vybrat barvu podle toho, jestli máte kluka nebo holku. Desku na rychlé skládání oblečení snad můžeme nechta bez komentáře. Hodí se jak pro pány, tak pro dámy.

Multifunkční taška s praktickým organizérem pro maminky - 2 barvy                      Deska na rychloskládání oblečení                                 Úložný box na kabely ve 2 barvách

 

Všechny tyto produkty můžete nalézt v sekci Domácnost.