Rozsáhlou kampaň, která upozorňuje na den dopravy zdarma, nejde ignorovat. Valí se doslova ze všech stran. Tento populární trik, jak rozpumpovat internetové prodeje, k nám dorazil z USA. Jedná se o jeden den v roce, kdy se u vybraných prodejců, kteří se k akci připojí, neplatí za dopravu. ALE! Podmínkou je určitá, předem stanovená minimání hodnota objednávky. A také nač čekat celý rok na jeden jediný den, kdy je možné ušetřit na poštovném? V naší nákupní galerii myslíme na naše zákazníky každý den v roce. U nás se zkrátka poštovné nikdy neplatilo, neplatí a platit nebude. A co víc, nesvazujeme naše zákazníky ani minimální hodnotou objednávky. Je jedno, zda objednávka činí 300 Kč či pouhých 30 Kč. Všichni mají u nás rovnocenné podmínky.

 

I takovéto produkty v cenové relaci od 29 do 59 Kč si u nás můžete objednat, aniž byste si k nim museli přípočítávat poštovné:

Stereo sluchátka 3,5mm pro běžné přehrávače - peckyPropiska ve tvaru injekční stříkačky s kapalinou uvnitřZarážky na náušnice průhledné - 100 kusůNálepky na nehty ve stylu francouzské manikúrySemínka - malá kulatá mrkevNanopodložka do autaLeopardí otvírák na klíčePraktická LED lampička na knihu s klipemKrabička na 4 kusy AA/AAA bateriíBarevné dotykové pero (stylus) s plastovým trnem - 6 barev20 kusů dekorace na nehty v designu zipu - zlatá barvaDigitální silikonové hodinky ION - Červené

 

Nenechte se ošálit laciným marketingovým trikem a objednávejte si zboží s poštovným zdarma po celý rok.