Také už jste přemýšleli o tom, že byste něčím vylepšili své auto? V dnešní době existuje hned několik způsobů, díky kterým se stane Váš čtyřkolý kamarád stylový a originální. Ruku na srdce, snad každému se stalo, že vedle Vás zaparkovalo naprosto stejné auto. V tu chvíli je Vám trapně a nevíte které je Vaše, zkusíte tedy, do kterého zapadne klíček :-). Přicházíme s originálními zlepšováky, se kterými už se Vám tato nemilá situace nikdy nestane.

 

Originální samolepky a nálepky

2 ks lepících smajlíků na zpětná zrcátka Řasy na auto Nálepky s motivem pandy na dveře automobilu - 4 ks


Mrkající zrcátka jsou decentní ozdobou, která se hodí na každé auto. Dejte světu na jevo, že s Vámi není žádná nuda! Vaše auto se stane nepřehlédnutelné díky řasám. Jejich aplikace není vůbec složitá, nalepíte je jednoduše pomocí lepícího pásku. Nalepte je přesně podle svého gusta. Především děti budou mít radost z nálepky s motivem pandy na dveře auta. 

 

Samolepka na auto ještěrka  Nálepka na auto - psí tlapky 3D nálepka pro logo auta - stříbrná


Nemáte-li odvahu na vylepšení auta samolepkami, zkuste alespoň decentní nálepky. Lze je nalepit téměř kamkoliv. Zkuste nálepku s ještěrkou, oblíbenými psími tlapkami či ďábelské nálepky pro vylepšení loga. Svůj vlastní obrázek a nápis si vytvoříte díky nalepovacím bílým a červeným kamínkům. Originální ozdobou je i želvička s kamínky.

 

Vychytávky do interiéru

Multifunkční deska - autodoplněk Praktické pouzdro na deštníky do auta Držák na brýle s praktickým klipem - autodoplněk


Na dlouhé cesty a zvláště dětem přijde vhod multifunkční deska. Je vhodná pro bezpečné odkládání nápojů, jídla a dalších předmětů. Pro řidiče je velice důležité mít všechny potřebné věci při ruce. Pořiďte si organizér do auta na boční stranu sedadla. V podzimním nečasu se hodí praktická pomůcka jako je pouzdro na deštníky. Ochrání interiér auta před promáčením. Pro pohodlnou jízdu autem využijte držák na brýle s klipem. Jedním z nejoblíbenějších moto doplňků je nanopodložka ve tvaru srdce.

 

Pomůcky pro údržbu

Mycí rukavice z mikrovlákna na auto  Houba na sklo se stěrkou  Semišový hadřík na čištění a údržbu auta


Žádná ozdoba na autě nebude vypadat dobře na špinavém autě. Správná údržba je tedy na prvním místě. Zacházejte se svým autem šetrně a použijte ty pravé pomůcky. Velice oblíbené jsou rukavice z mikrovlákna či semišový hadřík, kterým perfektně setřete prach a vyleštíte sklo. Pro mytí oken použijte houbu na sklo se stěrkou. 

Přejeme Vám, ať je každá Vaše cesta šťastná.