Jeden vhodně zvolený obrázek dokáže vyjádřit názor či životní postoj lépe než tisíce vyřčených slov. V současné době roste popularita triček s vtipnými či filozofickými motivy. Ani naše nákupní galerie nezůstává pozadu. Neustále se rozrůstající výběr originálně potištěných triček najdete v kategorii Originální trička.

 

Tričko I love pivo

 

Nebojte se dát světu najevo, co je Vašemu srdci blízké. A že je to pivo? Na tom přeci není nic špatného. Tento zlatavý mok je prý zdraví prospěšný. Navíc minimálně v hospodě s ním zabodujete.

 

 

 

Originální tričko Evoluce

 

Máte pocit, že ačkoliv by nás evoluce měla posouvat dále dopředu, není již kam pokročit a vracíme se zpět? I takový názor může být vyobrazen na tričku.

 

 

 

 

Unisex tričko s originálním motivem

 

Jaký je rozdíl mezi mužem a ženou? Odpověď najdete v netradiční rovnici. A co se stane, spojí-li muž a žena svoje životy a vymění si prstýnky? Možná Vám napoví šedé triko s nápisem GAME OVER.

 

 

 

Tričko Když nemám limetku, tak tam dám citron

 

Pokud také vaříte stylem "Co dům dá" a jsou Vám sympatické hlášky z televizních show o kulinářském umění, pak ve Vašem šatníku nesmí chybět tričko s legendární větou o volbě alternativ při přípravě jídel.

 

 

 

Tričko Girl magnet pro pány - 2 barvy

 

Sebevědomí muži, kteří nemají nouzi o zájem žen, se mohou pochlubit a vzbudit závist originálním potiskem s nápisem, který nenechá nikoho na pochybách. 

 

 

 

 

Tričko bolavá záda - 3 barvy

 

Divoké večírky mohou končit všelijak. Občas pořádným oknem v paměti a velkými otazníky. Možná bychom na jeden z nich měli odpověď.

 

 

 

 

Tričko Pravda o velkém třesku

 

Ne vždy to, co nás učili ve škole, musí být nutně pravda. Také jste věřili všem těm složitým teoriím? Zapomeňte na ně. Pravda mnohem prozaičtější.

 

 

 

 

Tričko Pole Dance

 

Nezapomněli jsme ani na sportovní nadšence. Pole dance je krásný akrobatický sport, který zahrnuje kreace překračující lidské chápání. Kdo s ním má osobní zkušenosti, ví, kolik úsilí stojí dostat se do některých póz.

 

 

 

Pokud jste v naší nabídce nenašli žádné tričko, které by Vás zaujalo, ale zároveň máte představu, jak by mělo vypadat, pošlete nám Váš nápad. Vámi navržená trička Vám mohou i vydělávat. Neváhejte tedy a tvořte. Více informací se dočtete zde