Bez kabelky ani ránu

Víte, bez čeho si žádná žena nedokáže svůj život představit? Přeci bez kabelky. Denně při sobě potřebujeme mít spoustu nezbytností, jako jsou klíče, doklady, peníze, kapesníčky, pudr atd. Po kapsách toho tolik nosit nelze, a tak přichází na řadu praktické kabelky všech velikostí. A abychom toho my ženy neměly málo, musíme jich mít hned několik, aby nám ladily s boty, oděvem a zároveň se hodily pro různé společenské události. Přeci si nevezmeme na večírek stejnou tašku jako do práce.

Udělejte si radost a rozšiřte si svoji sbírku nějakým pěkným kouskem z naší široké nabídky v kategorii Tašky a kabelky.

 

Na pochůzky

Pro běžný den, kdy potřebujete vyřídit ve městě několik nezbytností a udělat nějaké drobné nákupy či jen jdete na kafe s kamarádkou, přijde vhod obyčejná, ale prostorná taška, která se pohodlně nosí. Pro případ, kdy Vám stačí mít po ruce pouze pár drobností, vystačíte si s malou kabelkou na dlouhém popruhu, jako je například Mini dámská kabelka, u které si můžete vybrat některé ze 7 barevných provedení. Sportovní typy potěší elegantní verze klasického baťůžku s praktickými venkovními kapsami.

Dámský batoh - ve 4 barváchSilikonová kabelka na řetízku - v 5 barváchDámská elegantní kabelka - 14 barevDámská kabelka s barevnými páskyDámská mini kabelka přes rameno - ve 2 barvách

 

Na pracovní schůzku

Chystáte-li se na důležitou pracovní schůzku, potřebujete-li vypadat v práci každý den elegantně či patříte-li mezi milovnice tzv. business looku, pak je třeba volit spíše klasické nadčasové kousky. Mezi nesmrtelnou klasiku patří tašky ve stylu starých aktovek, které jsou v současné době přímo na špici módních doplňků. Navíc díky jejich vyztuženému provedení budou v bezpečí tištěné dokumenty, které by se v měkkých taškách mohly pomačkat. Pokud chcete dodat jinak nudnému vzhledu trochu šmrnc, vsaďte na puntíky.

Puntíkovaná kabelka Zanzea® - ve 3 barváchDámská vyztužená retro kabelka - v 5 barváchDámská kabelka s uchem a popruhem - bílé provedení

 

Do divadla

Pro slavnostní chvíle, jako je například návštěva divadla či slavnostní večeře, se hodí luxusní psaníčka z lakovaných materiálů či zdobeného saténu. Saténové psaníčko s dekorací posetou třpytivými kamínky působí velmi elegantně a můžete si jej zavěsit přes rameno díky dlouhému kovovému řetízku. Nepotřebujete-li u sebe moc věcí, postačí Vám i větší dámská peněženka, kterou můžete držet v dlani.

Dámská peněženka s decentní mašličkouDámská saténová kabelka Zanzea®Dámské psaníčko s raženým vzorem - bílé nebo černé

 

Na párty

Na večírky, kde to žije a kde chcete zaujmout, zcela jistě zvolíte výrazné šaty, které zdůrazní Vaše přednosti. A takový oděv si žádá stylové doplňky. Ukažte svůj cit pro detail a zabodujte s originálními psaníčky zdobenými kovovými prvky s nádechem punku či sexy lakovanou kabelku, kterou můžete nosit na rameni. Out nebudete ani s černým psaníčkem zdobeným velkým motýlem.

Dámské černé psaníčko - kabelkaBarevné psaníčko s kovovou dekoracíLakovaná kabelka - v 7 barvách

 

Často se může stát, že kabelku není kam odložit a nechce se Vám ji nechat na špinavé zemi. V takovém případě dobře poslouží skládací háček na kabelku s elegantní krabičkou.

Skládací háček na kabelku s elegantní krabičkou

Věříme, že z naší nabídky si vybere, ať už hledáte kabelku či tašku pro jakoukoliv příležitost.