Šperky jsou úžasná věc. Snadno oživí pár obyčejných kousků oděvu a vdechnou jim tu správnou náladu. Není divu, že je ženy tolik milují a mají pocit, že jich není nikdy dost. Každá denní doba, každá společenská událost si žádá svoje. Rovněž s nimi lze vyjádřit povahu či módní vkus.

Pokud jste ráda středem pozornosti a milujete módní doplňky, které hned nikdo v okolí nemá, pak Vás provedeme naší širokou nabídkou netradičních šperků. 

 

Náušnice

Motiv zvířátek na náušnicích je velmi oblíbený. Hlavičky pandy či žirafy zdobící ušní lalůčky přitáhnou pozornost a jistě pobaví okolí. Preferujete-li více výrazné, pak zkuste zajíce či koně v neonových barvách, které Vám uchem jen tak proskočí.

Roztomilé náušnice se žirafouNáušnice s motivem pandy Stylové náušnice ve tvaru koně nebo zajíce - 1ks

Sporotovní nadšenkyně ocení náušnice ve tvaru bicyklu stejně jako milovnice nákupů asymetrické náušnice s lodičkou a kabelkou. Neonové náušnice ve tvaru kotvy či dlaní budou k nepřehlédnutí, zejména pokud si k nim vyčešete vysoký culík. Dáváte-li přednost kovu, pak vyzkoušejte motiv hracích karet, sirky či jezdce od zipu.

Neonové náušnice ve tvaru kotvyOriginální náušnice ve tvaru dlaníNáušnice - symboly hracích karetNáušnice ve tvaru sirekOriginální náušnice ve tvaru jezdce zipu

 

Náhrdelníky

Neonově Vám nemusí zářit pouze náušnice, ale můžete si třeba ozdobit dekolt třemi kříži v těchto svítivých barvách. V noci vyloženě oslníte s náhrdelníkem s fluorescentními nůžkami. Na konci řetízku se Vám rovněž může houpat i Váš oblíbený dopravní prostředek - kolo, motorka či houpací kůň. Pokud toužíte po výrazném náhrdelníku bez přívěsků, nepřehlédněte masivní řetízek s velkými barevnými oky.

Náhrdelník se třemi kříži v atraktivních barváchVintage náhrdelník s kolemŘetízek s přívěskem ve tvaru motorkyNáhrdelník s přívěskem ve tvaru houpacího koníkaNáhrdelník s velkými barevnými očky

 

Náramky

Zápěstí si můžete ozdobit retro náramkem ve tvaru jelena zdobeného třpytivými kamínky či masivním kovovým řetízkem ve zlaté či stříbrné barvě. Výrazných barev se naopak dočkáte u náramků s lebkami či ve tvaru řetězu od kola či zipu.

Retro řetízkový náramek s jelenemUnisex kovový náramekNáramek zdobený veselými lebkamiOriginální náramek v designu řetězu na koloOriginální náramek - zip

 

Prstýnky

Klasické elegantní prstýnky nahraďte nápaditými kousky zdobenými šroubky či čárovým kódem. Neméně origiálně působí i prsten s motivem pandy, který můžete sladit s náušnicemi doporučenými výše. Vyzkoušet můžete také prstýnky na dva prsty.

Pánský prsten s dekorací šroubůPrsten pro pány s motivem čárového kóduPrstýnek ve tvaru pandy - třpytivé kamínkyDvojitý prstýnek s motivem akčního hrdinyDvojitý prstýnek s dekorací ve tvaru kytary

 

Výčtem našich tipů naše nabídka originálních doplňků nekončí. V kategorii Šperky najdete mnoho zajímavých kousků, které dodají Vašemu outfitu ten správný nevšední šmrnc.