Navrhujte pro nás originální trička

Baví Vás kreslit v PhotoShopu, Corelu či jiném grafickém programu? Začali jsme spolupracovat s grafiky a designéry, kteří mají dobré a originální nápady. Vytvořte návrhů kolik jen chcete. Odměnou Vám bude 40 Kč z každého prodaného kusu a to navždy! Ať už se Vámi navržené tričko prodá dnes nebo třeba za 5 let.

Příležitost vytvořit tričko od nás dostane každý. Nezáleží na tom jestli jste profesionál nebo amatér. Vítáme každý originální nápad. Návrh musí splňovat určité podmínky - nesmí nikoho urážet obsahovat urážlivá či rasistická hesla a porušovat práva třetích stran.

Jak by měl návrh trička vypadat? Může jít o textový, obrázkový i fotografický návrh. Naše trička jsou potiskována kvalitním digitálním tiskem, který zvládne vytisknout i fotky ve vysokém rozlišení. Lze tisknout na přední, zadní nebo obě strany trička.

Ptáte se co za to? Odměna činí 40 Kč za každý prodaný kus Vámi navrženého výrobku. Odměnu získáváte formou provize s každým prodaným kusem. O vyplacení provize je možné požádat maximálně jednou za měsíc, bez ohledu na výši dosažené provize. Provizi vyplácíme až po dokončení a zaplacení objednávky. Jestliže je objednávka do 30 dnů vrácena, provize se nezapočítává.

Chcete se o formě spolupráce dovědět více? Podrobnosti a formulář k registraci naleznete ZDE.