Léto se již pomalu chýlí ke konci, alespoň tedy to astronomické léto, které končí 22. září. Bohužel nezadržitelně se blíží i konec motorkářské sezony. Přestože venkovní teploty již mnohdy nedosahují takových hodnot jako v červenci nebo srpnu, tak nemusíte zoufat. Kvalitní motorkářské vybavení z naší nabídky Vám umožní za příznivého počasí jezdit na Vašich dvoustopých strojích ještě celý podzim.

Motocyklové kukly

Motocyklistická kukla - na výběr ze tří barev

 

 

Ve výbavě každého motorkáře do horšího počasí by rozhodně neměla chybět tato kvalitní kukla ve třech barevných provedeních, kterou můžete využít kromě jízdy na motocyklu i při jízdě na kole nebo na lyžích.

 

Univerzální motokukla - 10 provedení

 

 

Náročnější zákazníci, kteří chtějí vybírat z více barevných provedení, jistě ocení kuklu v 10 různých barevných modifikacích, ze kterých si jistě vybere každý.

 

 

Zimní univerzální kukla

 

 

Zimní kukla z fleecového materiálu je vhodná i do velmi nízkých teplot, při kterých udrží spolehlivě Váš obličej v teple.

 

 

 

 

Netradiční a originální jsou šátky s motivem lebky

Multifunkční šátek - motiv lebka, nejen pro motorkáře Šátek motiv lebkaOchranná maska na obličej motiv lebka

 

Motocyklové rukavice

Rukavice jsou jednoznačně nepostradatelným doplňkem pro každého motorkáře jak v létě, tak i v zimě. Pojďme si představit dva zástupce z naší kategorie "rukavice na motorku".

Zimní rukavice na motocykl skůtr

 

Speciálně pro zimní období jsou určené nepromokavé zimní rukavice, které se upevňují přímo na řídítka. Umožňují palcem ovládat přepínače (například blinkr nebo světla).   

 

 

 

Motocyklistické rukavice - černé ve 3 velikostech

 

 

Černé motocyklistické rukavice z lycry poskytují spolehlivou ochranu pro klouby na ruce díky tvrzeným chráničům. Oblast dlaní na rukavici je pogumována pro lepší držení a ovládání řídítek. Zároveň pogumovaný povrch tlumí vibrace. Můžete vybírat ze tří odlišných velikostí (M, L a XL).

 

 

Motorkářské brýle

Majitele a milovníky retro strojů potěší v naší nabídce stylové retro brýle. Věrně napodobují brýle, které byly v první a částečně druhé polovině minulého století standardní výbavou každého motocyklisty.

Motorkářské brýle stříbrné - čirá sklaMotorkářské brýle - barevná sklaMotorkářské brýle stříbrné - hnědá skla

Univerzální motorkářské brýle

 

 

Klasické univerzální motorkářské brýle s průhlednými skly skvěle sedí na každém obličeji. Skla mají protizamlžující úpravul a jsou odolné proti poškrábání a nárazu.

 

 

Motocyková plachta

Plachta na motorku 285 x 105 x 125 cm

 

 

Pro zazimování motocyklu poslouží ochranná plachta o rozměrech 285 x 105 x 125 cm. Ochrání ho před prachem při dlouhém stání v garáži. Je vyrobena z nepromokavého materiálu, proto jí můžete používat i venku.