Každá žena někdy zatoužila být krásná, úspěšná a obletovaná jako celebrita. Ve snaze se tomu alespoň malinko přiblížit, hltáme společenské a módní magazíny plné obrázků ze světa showbyznysu, čerpáme inspiraci a snažíme se tento dokonalý hvězdný styl napodobit. 

Nemusíme hned utrácet astronomické částky za luxusní šaty, šperky či kabelky.  Kdo říká, že na sobě musíte mít úplně stejnou halenku jako Angelina Jolie či kozačky jako Madonna, abyste budila obdiv? Přizpůsobte outfit svému vlastnímu vkusu, životnímu stylu i peněžence.

 

Business look à la Jennifer Aniston

Inspirace Jennifer Aniston

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. A Jennifer Aniston si je toho vědoma. Tzv. business look působí decentně a elegantně zároveň. Je vhodný do práce, na pracovní pohovory či obědy s obchodními partnery. Dámské šaty s mašlí a průstřihem na zádech mají zvýšený pas a pouzdrově střiženou spodní část. Ve spojení s lodičkami na vysokém podpatku budou nohy působit neskutečně dlouhé. Pořídíte-li si k šatům barevně sladěné sáčko, skryjete vykukující část zad a dodáte celkovému vzhledu více serióznosti. Veškeré nezbytnosti, které potřebujete mít po ruce, můžete nosit v bílé kabelce s hnědým lemováním a kovovým zdobením. Celkový outfit pak můžete doplnit jednoduchými náušnicemi se třpytivými kamínky či dodat špetku luxusu hodinkami GENEVA s čirými kamínky.

 

Na večírek ve stylu Victorie Beckham

Inspirace Victorií Beckham

Victoria Beckham je považována za módní ikonu. Její vzhled je vždy dokonale sladěn. Není tedy divu, že se pravidelně umísťuje na předních příčkách žebříčku nejlépe oblékaných celebrit. Chystáte-li se na večírek, kde chcete být elegantní a sexy, nechte se inspirovat právě jejím stylem. Dámské minišaty v černobílé kombinaci zdůrazní ženskou siluetu a překřížené pruhy v oblasti hrudníku vytvoří krásný dekolt. Žádná žena se neobejde bez kabelky. Dámské psaníčko s raženým vzorem si můžete zvolit v bílé či černé barvě, obě verze budou se šaty perfektně ladit. Uši a krk ozdobte náušnicemi a náhrdelníkem s čirými kameny nebo si okolo zápěstí omotejte náramek s korálky a třpytivými kamínky.

 

Rebelka jako Avril Lavigne

Inspirace Avril Lavigne

Avril Lavigne je typickou představitelkou mladého provokativního stylu. Nechte se jí inspirovat a nechte sílu punku vlétnout do Vašeho šatníku. Legíny z imitace kůže zdobené zipy jsou pro mladou rockerku to pravé ořechové. Kombinovat se dají snad s čímkoliv. Co takhle originální tričko s potiskem neobyčejné rovnice? Barevných pramínků ve vlasech snadno a rychle docílíte za pomocí kříd na barvení vlasů. Barvu celému outfitu můžete dodat i barevnými náramky v designu řetězu od kola, jejichž odstíny můžete libovolně kombinovat. Dávate-li přeci jen přednost umírněnějším barvám, opásejte si zápěstí koženkovým náramkem s kovovými pyramidami. Závěrečnou tečkou mohou být sluneční brýle pilotky.

 

Jednotlivé kategorie věnované módě, šperkům a hodinkám se neustále rozrůstají o novinky ze všech módních stylů. Věříme tedy, že z naší nabídky si vybere každá z Vás to pravé.