Ahoj!

V nákupní galerii PoštovnéZDARMA.cz mám na starosti módu, takže pro Vás budu vybírat ty nejkrásnější kousky! Každý týden připravím několik tipů na pro Váš šatník. Nebudete chodit po městě a marně hledat šaty, alespoň trochu podobné těm, které se Vám líbily na internetu. Všechno, na co Vás nalákám, je připraveno skladem v naší nákupní galerii. A to nejlepší nakonec: neplatíte žádné poštovné =)

-Martina


Nejkrásnější plavky pro letošní léto



Protože je léto a rtuť v teploměru šplhá někdy až nepříjemně vysoko, vrhla jsem se tento týden na plavky. Už se taky těšíte, až první den dovolené vběhnete do moře? Tak tady je pár tipů, v čem Vám to bude určitě slušet.

 

plavkyTo je můj největší úlovek! Lehoučké bílé plavky s volánky a zavazováním za krk jsou prostě úžasné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro ty z nás, které se tak snadno neopálí, jsou ale vhodnější spíš tmavší plavky. Tyto černé jednodílné jsou opravdu elegantní a sehnat takový střih v ČR není žádná legrace.

 plavkyplavky

 

plavky

Pokud přece jen dáváte přednost dvoudílným plavkám, doporučuji tyto černobílé. 

Šňůrky si snadno nastavíte podle Vaší velikosti, navíc krásně lichotí postavě, volánky na prsou opticky zvětší objem.

 

 

 

 

 

 

 

 

plavky

Kdo má postavu s menšími ňadry, může si dovolit horní díl bez ramínek. Tyto jednoduché plavky si můžete koupit v černé nebo v bílé variantě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K létu ale patří barvy, takže se nebojte vybrat si červené, žluté, růžové nebo modré plavky. Pro snědé typy jsou obzvlášť vhodné žluté, budou krásně kontrastovat s pletí.



Tip na závěr: Pokud jste odvážnější a chcete na pláži doslova zazářit, zvažte nákup těchto krásných růžových bikin. Horní i spodní díl je posázen kamínky.