Přátelství - to nejcennější, co člověk může získat.

Jaroslav Foglar

 

Svět je veselejší a zároveň se snadněji překonávají všechny životní nástrahy, když má člověk po svém boku osobu, na kterou se může spolehnout, která při něm bude vždy stát a o které může prohlásit, že je opravdovým přítelem. Když už nabudeme takové bohatství, jako je přátelství, máme touhu upozorňovat svět na toto neviditelné pouto. O těchto blízkých lidech rádi mluvíme, sdílíme své společné fotografie na sociálních sítích či nosíme podobné oblečení a módní doplňky.

Na současném trhu lze nalézt spousty zajímavých produktů, které se zaměřují přímo na páry či přátele. Často se jedná o takové výrobky, které lze rozdělit na dva samostané kousky, ale uceleně působí, pouze když se sejdou. Symbolizují tak spřízněnost dvou duší. Zkuste něco takového věnovat někomu velmi blízkému. Jednu část si ponecháte Vy a druhou bude při sobě nosit obdarovaný. Tímto gestem prokážete svoji náklonnost, která zahřeje na srdci.

Náhrdelníky pro pár - vojenská známka s vyraženým srdcem Náhrdelníky pro pár - puzzle

Sady náhrdelníků s přívěsky, které vypovídají o naději a nikdy nekončících citech, patří mezi oblíbené šperky mladých zamilovaných párů. Na filmovém plátně není ojedinělá scéna, kdy dívku a chlapce čeká odloučení, a tak si na znamení toho, že k sobě patří, vymění řetízek s "neúplným" přívěskem.

Přívěsek na klíče s motivem srdce na dlani Klíčenka pro pár - motiv nohy

Přívěsky nemusí nutně viset na krku, můžete zvolit formu na klíče. Srdíčko, které pasuje do dlaně, je doplněno nápisem I miss you, jenž je celý pouze tehdy, když jsou obě části spolu. Klíčenky ve tvaru nohou ve dvou barvách jasně značí, že růžová levá noha patří ženě, levá modrá muži a dohromady tvoří pár. Některé doplňky na klíče mohou plnit i další funkci, jako např. veselé klíčenky pro pár a otvírák na láhve v jednom.

Držák na klíče - ptáčci v budce Zamilovaný držák na klíče - rybičky

Pokud sdílíte s drahou polovičkou domácnost, opatřete si klíčenky i s držákem, který vždy u vchodu prozradí, zda už je doma. Přívěsky ve tvaru ptáčky poslouží i jako píšťalky. Držáček s rybičkami disponuje omyvatelnou tabulí, na kterou si můžete psát vzkazy.

Elegantní hodinky WoMaGe pro pár  Hodinky SINOBI pro ni i pro něj

Hodinky ve shodném designu pomohou Vám i Vašemu partnerovi pohlídat si čas, abyste na společnou schůzku nepřišli pozdě. Vyznavatele klasické elegance potěší modely od značek SINOBI či WoMaGe. Hodinky pro ni i pro něj s motivem knírku se hodí pro pár, který rád projevuje vzájemný smysl pro humor.

Titanový prstýnek - unisex

Prsteny patří mezi tradiční projev pouta mezi snoubenci. Titanové prstýnky tvořené z malých propletených oček v černé a stříbrné barvě působí originálně a díky širokému výběru velikostí si vyberou ženy i muži.

Mikina s kapucí ve 3 barvách Unisex tričko s potiskem obráceného smajlíka

Na společné vycházky si oblékněte stejný či podobný oděv. V chladnějších dnech přijdou vhod teplé mikiny s motivem panáčka. Pod ně si můžete vzít barevné originální unisexová trička, která jsou rovněž vhodná pro muže i ženy.

 

Ať už je Vaší spřízněnou duší nejlepší přítel či životní partner, nebojte se projevit svoj náklonnost a radost, že jste spolu. I maličkost potěší, když je věnována s láskou.