Autodoplňky by měly být nedílnou součástí výbavy každého zapáleného motoristy. Obecně lze říci, že používáním autodoplňků si můžete například zpříjemnit pobyt v autě, vylepšit vzhled Vašeho vozu a dodržet zákonné předpisy (např. nulová tolerance alkoholu v krvi v České republice). Do kategorie autodoplňků lze zařadit i alkoholtestery, které Vás dokážou uchránit od případných problémů s policisty a úřady. Nicméně je důležité také zmínit, že ověřením Vaší případné podnapilosti chráníte kromě sebe také Vaše spolujezdce. Rozhodně se nevyplatí v této oblasti šetřit, neboť možné následky jízdy opilého řidiče mohou být opravdu někdy až tragické. Proto vynikajícím pomocníkem pro každého řidiče je tento bezdotykový digitální alkoholtester, který je nenáročný na obsluhu. Stačí ho jen zapnout, poté musíte vyčkat na zvukový signál a následně fouknete na čidlo ze vzdálenosti zhruba 5-10 cm. Velkou výhodou pro majitele tohoto testeru je bezdotyková technologie, která Vám uspoří nemalé finanční prostředky za nákup nových náustků.

alkoholtester

Nemáte si ve Vašem autě kam odložit telefon, přehrávač, brýle, GPS navigaci, klíče a další drobné předměty? S naší nanopodložkou Vám tyto starosti odpadnou. Tato barevná podložka do auta udrží jakýkoliv předmět, dokonce i svisle dolů. Vysoká schopnost přilnavosti k jakémukoliv materiálu je způsobena díky speciální struktuře povrchu.

nanopodlozka

Problémy s nepořádkem či nepřehledností různých předmětů v autě může také vyřešit organizér na zadní stranu předních sedadel. Organizér má několik různých kapes, které jsou vhodné například pro mapy, nápoje, povinnou výbavu, hračky pro děti a různé drobnosti.

organizer

Vynikající pomůckou pro udržení karoserie vozu v perfektní čistotě je mycí rukavice z mikrovlákna. Rukavice je vyrobena z velmi savého materiálu, což pro uživatele této rukavice znamená menší spotřebu vody a saponátu. To se samozřejmě promítne v menších nákladech na tyto dvě dnes nemálo nákladné položky potřebné pro dokonalé umytí auta. 

rukavice

Dalším výborným doplňkem do auta je také USB adaptér do autozapalovače. S pomocí tohoto adaptéru jednoduše zapojíte do 12 V sítě veškeré zařízení s USB kabelem. Během cesty tak můžete nabíjet například telefon, navigaci nebo přehrávač. 

adapter

A na závěr nesmíme zapomenout také na ženy, pro které jistě mohou být zajímavou možností k vylepšení exteriéru vozu naše reflexní nálepky na auto se vzorem květin. Tyto samolepky pozvednou doposud jednoduchý a fádní vzhled Vaše vozu na úplně jinou úroveň. A zda použijete pouze pár květin pro ozvláštnění či jej necháte rozkvést celé, to už záleží jen na Vás. Reflexní nálepky na auto se vzorem květin lze také zkombinovat s nalepovacími řasami na auto. Samozřejmě lze použít tyto dva produkty odděleně, ale dohromady tyto samolepky vytvoří zajímavý celek.

rasy na auto

 

kyticky na auto

 

 

 

 

 

 

 

Přejeme Vám hodně najetých kilometrů bez nehody.