banner

 

V našem pravidelném módním okénku nezapomínáme ani na muže. Přinášíme vám tedy jarní inspiraci pro muže, pány, chlapce, chlapíky, chlapáky i kluky. 

Letošní jarní počasí nám moc nepřeje a proto jsme v našem lookbooku zvolili jako spodní díl oděvu dlouhé kalhoty. Vybrali jsme pro vás jak ležérní, tak elegantní sety. Můžete se s námi obléci pro každou příležitost. Jaro jako každý rok přeje odvážným. Nebojte se kombinovat. Sportovní a elegantní? Žádný problém!

Veškeré zde vyobrazené kusy naleznete v naší nákupní galerii PoštovnéZDARMA.cz. Pokud se vám některý z produktů líbí, stačí kliknout na jeho obrázek a budete přesměrováni na odpovídající stránku. Nechť inspirace započne!

 

 

bomber
triko
hodinky
naramek
kalhoty
 

Bombery jsou znovu v módě a těší se velké oblibě. Bomber je lehká a nadčasová bunda, která se může kombinovat prakticky s čímkoliv. Bílé tričko je zlatá a osvědčená klasika. Tmavě modré kalhoty barevně ladí s bomberem. Hodinky mají ciferník v mramorovém designu. Mramorový vzor momentálně naleznete snad na všem. Od krytů na mobilní telefony, přes šperky až po sešity a propisky. Dokonce i mramorová buchta je mramorová. Prostě, kdo na sobě nemá nějaký mramorový vzor, jako by nebyl! Náramek z černých korálků je stálicí už nějakou dobu. Najdete jej i ve šperkovnicích známých osobností, například u Leoše Mareše. V tomto outfitu budete vypadat světově!

 

 

svetr
kosile
hodinky
taska
kalhoty
 

Zde vidíte klasický outfit ve stylu smart casual. Jdete na rande, do kina či na výstavu? Tento outfit je pro Vás ten pravý! Tmavé kalhoty barevně ladí s taškou přes rameno a s černým páskem u hodinek. Hodinky vypadají díky pásku s imitací kůže luxusně. Bílá košile je vypasovaná a padne přesně na tělo. Košile je zajímavá díky své šedé aplikaci na kapse a na zapínání. Šedý svetr je jednoduchý a dotváří tak klasický a seriózní look.

 

 

 

flanelka
naramek
hodinky
batoh
kalhoty
 

Tento set je poněkud mladistvější a rozvolněný. Kostkovaná flanelka je stará dobrá klasika a ve svém šatníku ji má snad každý. Od Harryho Stylese až po Davida Beckhama. Navozuje mužný až dřevorubecký dojem. To je teď žádaný a to chceš! Kalhoty jsou barevně sladěny s košilí. Retro hodinky jsou boží a vtipné. 80. léta jsou teď v kurzu a tyto hodinky ve stylu digitálek Casio to splňují. Propletené náramky jsou nestárnoucím doplňkem a nic s nimi nezkazíte. Mýtus, že batohy se nosí jenom na vandr a na sport je již dávno vyvrácen. Jsou stylové, praktické a na denní nošení naprosto ideální. Batohy do města patří! Batoh do každé rodiny!

 

 

 

kabat
triko
hodinky
taska
kalhoty
 

Nadčasová elegance, nestárnoucí klasika, to je tmavý kabát. Kupte si jeden hezký a užijete ho na maturitu, zkoušky, pracovní pohovory, svatbu a pohřeb. No nekup to! Tento look jsme doplnili o světlé kalhoty. Sice netradiční prvek, ale k tmavému kabátu a tmavému triku se skvěle hodí. Polo triko je černé s kostkovanými detaily. Tento vzor proslavený značkou Burberry snad nikdy nevyjde z módy. Hodinky jsou masivní a prudce elegantní. Praktická brašna je v ideální velikosti. Vejdou se Vám do ní všechny potřebné nezbytnosti a nezbytné potřebnosti.