Den matek

Tak je tady květen. Nejenže se jedná o měsíc lásky, všechno kvete a máme dva prodloužené víkendy, ale také určitě tušíte, že někdy v tomto období nastává událost, které se říká DEN MATEK. Abychom byli přesnější, dojde k němu 8. května a asi by nebylo tak úplně od věci si minimálně v tento den na mamku vzpomenout a udělat jí radost.

KOSMETIKA

Ať už je vaší mamce třicet nebo padesát, pořád je to žena. A ženy se rády líbí. Krémů, šminek, rtěnek, masek a podobných zkrášlovacích prostředků není nikdy dost a žádná žena nepohrdne novinkou do své sbírky. Pleť perfektně vyčistí Černá slupovací maska na odstranění černých teček. Pokud se mamka ráda honosí plnými, výraznými rty, určitě nepohrdne nějakou tou zajímavou Rtěnkou s výraznými barvami. A samozřejmě se nesmí zapomínat na oči! Tetování na obočí s vámi udělá zázraky.

Černá slupovací maska na odstranění černých teček - 5 pytlíčků Dámská rtěnka s výraznými barvami Tetování na obočí - tmavě hnědá

OBLEČENÍ


Pro tento odstavec platí v podstatě to samé, co pro předchozí. "Oblečení není nikdy dost" nebo "nemám co na sebe". To jsou věty, které vyřkla během života snad každá žena na této planetě. My na PoštovnéZDARMA.cz tomuto oboru velice rozumíme a oblečení máme plné sklady. Milovnice koček si zamilují Tričko s motivy kočiček. Léto sice klepe na dveře, ale šátky musíme vnímat jako módní doplněk, nejen jako zdroj tepla v zimních měsících. A takový Šátek v duhových barvách je naprostá bomba. A když jsme u toho léta, samozřejmě jej očekáváme, jak se sluší a patří. Letní šatičky s moderními motivy rozehřejí nejednu ženu.

Dámské tričko s motivy kočiček - 2 velikosti Šátek v duhových barvách - fialová Letní šatičky s moderními motivy

ŠPERKY


Tento klasický triumvirát doplňují šperky. K čemu mít parádní triko, když k němu nemáte správné doplňky, že? I na to myslíme, a proto máme v nabídce mnoho nejrůznějších šperků k rozličným událostem. Dámský náramek se znamením ochrany působí velice elegantně a těší se velké oblibě. Bohatě zdobené náušnice jsou zase krásným doplňkem pro každého, kdo má rád čiré kamínky a nemůže si dovolit diamanty. Žádnou ženu určitě také neurazí Výrazný vícevrstvý náhrdelník s lístky.

Dámský náramek se znamením ochrany Bohatě zdobené náušnice s čirými kamínky Výrazný vícevrstvý náhrdelník s lístky

Vzhledem k tomu, že tento rádce přichází, jak se říká, za pět minut dvanáct, doporučuji vám se soustředit především na SKLADOVKY, tedy produkty s dodáním do dvou dnů. A pokud nakonec nic nevyberete, aspoň za mamkou zastavte a ukažte, že jste si vzpomněli. Přeci jen maminka je jen jedna.