Velká soutěž

SLEVA 10% v košíku při nákupu nad 500 Kč a 20% při nákupu nad 1500 Kč

Pololetní vysvědčení

20. 1. 2017 14:36:03

Vysvedceni

Už je to tu zase. Končí leden a s ním i první pololetí. Pro děti jde o období plné stresu, pro rodiče zase o jakési shrnutí snahy jejich ratolestí za poslední půl rok. Vše završí pololetní vysvědčení a vy byste neměli zapomenou na malou pozornost pro svého školáka.

Taková malá pozornost totiž může posloužit nejen jako odměna za dobře odvedenou práci, ale také jako motivace. Pokud děti vidí, že jsou za svou snahu odměněni, pracují o to usilovněji. My jsme pro vás vybrali pár věcí, které poslouží jako příjemný dárek. 

DÁRKY PRO HOLKY

Vybrat dárek pro holku není zase tak složité. Zalíbit by se jim mohly třeba Geneva hodinky s indiánskými motivy. Holky školou povinné se určitě neobejdou bez batohu. A náš batoh s vesmírnými motivy vypadá naprosto skvěle. Do školy se bude hodit taky penál s motivy smajlíků, který využijí nejen na tužky, ale třeba také kosmetiku a jiné drobnosti. 

Geneva hodinky s indiánskými motivy Batoh s vesmírnými motivy Penál s motivy smajlíků

DÁRKY PRO KLUKY

Kluci mají rádi multifunkční věci. Propiska 6 v 1? To prostě musíme mít! Super dárkem je také LED USB světlo k počítači. Přeci jen u počítače tráví dost velkou část den. Dost dobrý dárkem je i kreativní polštář v podobě březového polena. Je velice pohodlný a jeho velkou výhodou je originální vzhled. Můžete jej využít také jako dekoraci do bytu.

Propiska 6v1 LED USB světlo Kreativní polštář v podobě břízového polena

Že si vaše dítě dárek za tu hrůzu nezaslouží? Nezapomeňte, že pečlivě zvolený dárek neslouží pouze jako odměna, ale také jako motivace do budoucna. Pokud dítě vidí, že za svou snahu dostane odměnu, hned má větší chuť do další práce. Jestli jste si v tomto příspěvku žádný z darů nevybrali, zkuste zabrousit do kategorie DÁRKY ZA VYSVĚDČENÍ, kde jich najdete mnohem více. 


 

Přečteno: 4382 x

Jan Kocáb


Honza je náš produkťák, který se specializuje na produkty pro muže. Jeho velkým zájmem je fotbal, o kterém i aktivně bloguje. Pracovní dobu nám zpříjemňuje vtípky a zpěvem.

Komentáře

Odeslat komentář




* Povinná pole