Motýl je častým a oblíbeným motivem šperků, oblečení, ozdob a dalších věcí. Možná proto, že jsou motýli rozšíření téměř po celém světě.  Zvláště denních motýlů si všimneme hned pro jejich krásně zbarvená křídla. Křídla motýlů tvoří malé šupinky, které se překrývají stejně jako tašky na střeše. Lesk křídel je způsoben světlem, které se láme na těchto šupinkách. To je nejspíš důvod, proč je většina šperků s motýlky zdobena nejrůznějšími třpytivými a lesklými kamínky.

Vintage hodinky   Hodinky s květovaným ciferníkem

Ať už jste milovníky retro stylu, nebo máte rádi jednoduchost, hodinky s motýlem okouzlí každého. Dlouhé vintage přívěsky jsou v módě a co teprve, když se v přívěsku skrývají hodinky. Jste-li spíše sportovní typ a příliš zdobené doplňky Vás neohromí, plastové hodinky v letních barvách jsou ty pravé. Novinkou jsou prstýnkové hodinky.

Plastový kryt na iPhone 4 a 4S

Už Vás nudí zadní kryt iPhonu v obyčejné bílé a černé barvě? Vyzkoušejte tento elegantní kryt v romantickém designu. Je vhodný pro iPhone 4 a 4S. Díky krytu ochráníte iPhone před poškrábáním. Navíc eliminuje potenciální problémy se signálem.

Samolepka na zeď     Fluorescentní motýlci

Samolepky na zeď jsou skvělým oživením a vylepšením Vašeho bytu. Oblíbené jsou díky rychlé a jednoduché aplikaci, kterou  zvládne káždý. Samolepka motýla působí příjemným dojmem a Vaše návštěva neprojde bez povšimnutí. Bojí se Vaše děti ve tmě? Ozdobte jim pokojíček fluorescentními motýlky.

Náhrdelník   Vintage řetízek   Stříbrný náhrdelník

Většina z nás má ve svém šatníku doplněk s motýlem. Pokud ne, je čas to napravit. Velice populární jsou přívěsky zdobené maličkými krystalky v různých barvách. Takové řetízky pozvednou i to nejobyčejnější bílé či černé tričko. Ke košili jsou oblíbené dlouhé náhrdelníky. Vhodný je kovový náhrdelník v retro stylu. Velice nápaditý je náhrdelník s přívěskem motýla zdobený broušenými kameny.

Prstýnek ve tvaru motýlka

Máte raději prstýnky? Doplňte svou sbírku o prstýnek ve tvaru motýlka, který je zdobený třpytivými kamínky. Na výběr je 10 barev. Vyberte si tu, která se Vám nejvíce líbí a hodí se k Vašemu oblečení.

Náušnice ve tvaru motýlka  Motýlkové náušnice  Náušnice s raženým motýlem

Ozdobte se krásnými náušnicemi ve tvaru motýlka. Dodají šmrnc každému oblečení. Zvláště pak, pokud máte krátké vlasy. Oblíbené jsou také originální puzetové náušnice ve fialové barvě a v modré barvě. Motýlky můžete ozdobit i své nehty. Vyzkoušejte akrylové plastické ozdoby na nehty.

Přejeme Vám krásné letní dny s těmi pravými doplňky.