Léto se nezadržitelně blíží a s teplým počasím přibývají i různé diskotéky, párty, oslavy a další letní radovánky. Pro takové příležitosti Vám i my můžeme nabídnout širokou škálu produktů, kterou jistě oceníte, ať už jako pořadatel nebo jako účastník akce. Na výběr máme několik vtipných a zajímavých sklenek, ozdob, brček, tvořítek na led, masek, světel a doplňků, se kterými vykouzlíte nezapomenutelnou oslavu narozenin či párty.

Pojďme se společně podívat na ty nejzajímavější produkty.

Ledové panáky   Sklenice -lebky  LED sklenka

Ke každé párty neodmyslitelně patří různé nápoje a drinky. Pokud chcete překvapit své hosty, naservírujte jim jejich oblíbený drink do ledových panáků. Použití je snadné, silikonové formičky vyplníte tekutinou a nemusí to být jen voda, dá se použít i džus, energický nápoj a další. Co takhle zmražený džus s vodkou? Jste-li milovníky věcí s lebkou, nepohrdnete sklenicemi ve tvaru lebky, které se hodí jak na běžnou párty, tak i maškarní. Vinařům můžeme nabídnout  podsvícenou LED skleničku na víno. Zmáčknete tlačítko a stopka se rozsvítí.

 

Chladící kameny

Pokud Vám vadí, že led rozředí Váš oblíbený nápoj, máme řešení. Jedná se o starý skandinávský trik, a to vychladit nápoj zmrzlým kamenem. Sada 8 chladících kamenů je dodávána se sáčkem, ve kterém můžete kameny uložit do mrazáku k vychlazení. Chladící kameny ohromí všechny Vaše přátele.

Forma na led - Titanik                               Forma na led - stavebnice

Dáte-li před chladícími kameny přednost raději ledu, pořiďte si originální formičky na led. Každého zaujme led ve tvaru ledových ker a Titaniku či stavebnice. Každý nápoj se tak stane jedinečným a zajímavým.

Skládací brčko  Brčko - brýle  Barevná brčka

Brčko je nedílnou součástí každého drinku. Rozlište pomocí barevných brček skleničky kamarádů. Zábavu si užijete díky kreativnímu skládacímu brčku, ze kterého budou mít radost nejen Vaše děti. Sestavte si ze sady svůj vlastní brčkový systém. Každé dítě bude mít radost z brčka ve tvaru brýlí, pomocí kterého zpestříte každou dětskou oslavu narozenin.

Křídy na vlasy   Blikající LED náušnice   Nalepovací řasy

Dámy pozor! Je tu nový způsob krátkodobého barvení vlasů. Vytvořte si na párty jedinečný účes pomocí kříd na obarvení vlasů. Další možností jsou nažehlovací kamínky do vlasů, jejichž aplikace je velice snadná pomocí žehličky na vlasy. Nalepovací řasy v designu peříček prohloubí každý pohled a vytvoří neodolatelný party look. S blikajícími LED náušnicemi na párty jen zazáříte.

Maska na karnevalJste pozvaní na karneval či tématickou párty a nevíte co na sebe? Zkuste třeba masku v designu kočičky nebo tygra. Velice oblíbené jsou zaječí uši s růžovými srdíčky. Pro pány  jsou tu nalepovací moderní knírky, které udělají z večírku jedinečný zážitek. Děti budou mít radost z nové masky oblíbeného Supermana, nebo masky na obličej v designu Batmana.

LED světlo      LED světlo na prsty

Ohromte své blízké LED světlem, které vytvoří skvělou párty atmosféru. S obyčejné oslavy se tak stane nevšední zážitek, na který budou všichni rádi vzpomínat. LED světlo na prsty vytváří při pohybu zajímavé efekty. Místnost, kde se akce uskuteční vyzdobte svítícími motýlky, či LED nástěnným světlem.

Hrací kostka  Nesfouknutelné svíčky  Balonky na párty

Nudu zažene hrací kostka, se kterou si při popíjení drinků užijete spoustu zábavy. Děláte si rádi srandičky z ostatních? Nesfouknutelné svíčky jsou perfektním žertíkem, po sfouknutí začnou samy znovu hořet. Jaká by byla párty bez balonků? Krásné prostředí vytvoří balonky ve tvaru srdíček.

Přejeme spousty vydařených akcí :-)