Mamma mia! Den matek je za rohem

Řešíte Den matek bonboniérou na poslední chvíli? Dost možná pak ve spěchu popadnete tu s lískovými oříšky, na které je máma alergická. Nevadí, má radost. Dárek je vlastně i to, že ji taky jednou za uherák poctíte svou vzácnou návštěvou (nebo pozorností, pokud žijete v mamahotelu).

Nechcete do toho letos dát o drobek víc srdíčka? Mámu máte jen jednu. A jestli byla tak bombová, jako ta naše, zřejmě pro vás udělala minimálně následující:

 1. Šatila vás.

Občas vás mučila, když se vás pokoušela narvat do všech těch kanýrků, volánků a motýlků. Ale to kompenzuje fakt, že vám měnila pleny plné ne moc voňavého překvapení. Taky jste si u ní zřejmě vybrečeli svoje první značkové streetové boty, i když nechápavě protestovala a tahala vás za rukáv na vietnamskou tržnici. Tak co jí to zkusit oplatit novým kouskem do garderoby? Tohle jí bude slušet:

Silikonová kabelka NAUTY Ležérní sako ve dvou provedeních Dámský šátek se zajímavými motivy

2. Živila Vás.

Máma má mísu. Máma mele maso. Ale máma zřejmě nemá spoustu vychytávek, které jí zjednoduší život, až vám zase bude klohnit svíčkovou nebo vepřo-knedlo. A jestli je to ten typ mámy, která má prostě všechno, jistě ji potěší pestrobarevné a nevšední designové kousky. Chápeme, že ne každá žena ocení nástroje do domácnosti, ale no tak… vy tím vlastně říkáte, že milujete její kuchyni. P. S.: Radši si předem povolte kalhoty. :)

Barevný oddělovač žloutků Gumové sítko do dřezu - 3 barvy Struhadlo na česnek a zázvor

3. Uklízela po vás.

Prach, kolena od trávy, rozlitá šťáva, rozkramařené hračky… Máma celý váš život fungovala jako nebojácný deratizátor. Jasně, uklízecí propriety byste za dárek asi nepovažovali. Ale když vyberete originální, velmi praktické a ještě k tomu slušivé “nástroje” a přislíbíte k tomu, že pro změnu tento týden uklidíte vy, mámino srdce roztaje dojetím. A ve výsledku bude tak nadšená, že si ten úklid bude chtít střihnout sama.    

Čistící gel na klávesnici a jiné obtížně přístupné členité předměty Kuchyňské houbičky v designu ovoce

4. Uhnala si kvůli vám vrásky...

Sami asi nejlíp víte, kolikrát si o vás máma musela dělat starosti. Teda pokud jste nebyli to děcko, co nesmí na slunce a paří nonstop Duke Nukem a jiné oduševnělé střílečky. I tak ale kvůli vám vaše maminka mnohokrát svraštila čelo. Proto by si teď rozhodně zasloužila nějaké kosmetické vychytávky. A obaly na ty vychytávky. Věnujte jí jednu z následujících věcí a řekněte jí, že je krásná i tak. Padne do vývrtky.

Plátěné květované pouzdro na kosmetiku či psací potřeby Černá slupovací maska na čištění pleti Hydratační balzám na rty - panenka

5. ...protože pořád ustaraně sledovala hodinky

Jestli jste si do teď nevybrali (nejste vy ale nároční?), pak je poslední bod jasná volba. Vzpomeňte si, kolikrát za svůj život asi vaše maminka pootočila zápěstím levé ruky, aby změřila čas. Čas bez vás. Jistě vám potom nachystala parádní “držkovou”, když jste přišli o dvě hodiny později a ještě z vás táhlo pivo. Proto by od vás bylo fér se za tyhle momenty symbolicky omluvit a obdarovat maminku hodinkami, na které už nebude koukat plná starostí. Jen plná radostí. 

Vícevrstvé hodinky s umělými perličkami Hodinky s úzkým páskem a velkým ciferníkem Elegantní hodinky Kimio s květinou

A to je, drazí synové a dcery, vše. Doufáme, že jsme vás aspoň inspirovali a že díky nám prožijete s maminkou další rámečkovou chvíli, na kterou budete rádi vzpomínat.