Doba se stále zrychluje a čas na vaření a pečení nám nezbývá, zpříjemněme si proto vaření nejrůznějšími pomocníky. Ať už je vaření či pečení Vaše hobby nebo není, věřte, že z naší široké nabídky pomocníků do kuchyně si vybere každý. Neustále pro Vás rozšiřujeme kategorii produktů Do kuchyně. Pojďme si společně projít nejatraktivnější produkty.

Formičky na muffiny
Už jste si vyzkoušeli pečení muffinů? Že ne? Neváhejte vyzkoušet tyto červené silikonové formičky, které Vám pečení velice usnadní. Vykouzlíte s nimi nejenom muffiny, ale i dortíky, pudinky, čokoládové dezerty, slané nádivky a další dobroty. Pokud už Vás kulaté formičky nudí, pořiďte si silikonové formičky na muffiny ve tvaru srdce nebo ve formičky ve tvaru růže. Skvělá je také růžová silikonová forma na pečení s 12 různými motivy v jednom.

Chňapka - pejsek     Chňapka - žabka   Chňapka

Nejrůznější pomocníci ze silikonu jsou velkým hitem. Veřte, že díky silikonové chňapce Vám popáleniny nehrozí. Kromě silikonové chňapky ve tvaru pejska máme i chňapku ve tvaru žabky. Před popálením uchrání i tato malá silikonová chňapka

Sítko na čaj - nota        Sítko - jahoda  Sítko - srdce

Máte rádi čaj? To budete jistě nadšení z šikovné pomůcky na sypaný čaj. Nemusíte se bát, že se opaříte po vylouhování čaje, díky praktickému tvaru noty se sítko jednoduše zahákne za okraj sklenky či hrnečku. Praktické je také sítko na čaj ve tvaru jahody. 

Forma na nanuky

                              Odšťavňovač - pomeranč

Léto se nezadržitelně blíží. Pořiďte proto sobě a svým dětem barevné formy na nanuky, pomocí nichž si vyrobíte domácí zmrzlinu přesně podle toho, jakou máte rádi. Osvěžující jsou nanuky z ovoce, co třeba taková jahodová dřeň. Patříte-li k těm, co mají raději vše domácí, právě pro Vás je tu praktický odšťavňovač ve tvaru pomeranče. Snadno si vykouzlíte svůj vlastní džus.

Drtič česneku či zázvoruV teplých dnech si dá každý s chutí ovoce nebo zeleninový salát, který osvěží. Pro takovou příležitost se hodí nejrůznější škrabky, nože, loupače a další pomocníci. Zkuste třeba stylový kráječ na banán, praktický drtič česneku či zázvoru, škrabku ve tvaru jablka, odšťavňovač na citrón, nástroj na čištění kukuřice či keramický nůž.

Pánev ve tvaru srdce                      Pánev ve tvaru medvídka

Vytvořte Vašim milovaným pokrm, který potěší. Pomůže Vám originální pánev ve tvaru srdce, nebo pánev ve tvaru medvídka. Palačinky, či volská oka budou chutnat hned o něco lépe.

Věříme, že po přečtení těchto pár vět změní názor i ti největší nepřátelé a odpůrci vaření. Přejeme Vám dobrou chuť.