But first let me take a selfie

Abychom dokázali, že první videoblog nebyl pouhým výkřikem do tmy, je tu video s číslem dvě! Tentokrát jsem se zaměřil na veliký trend poslední doby, a to Selfie tyče

Selfie jsou obrovským fenoménem posledních let. S rozmachem sociálních sítí, jako je Instagram, Facebook nebo Twitter, se z nich stala neodmyslitelná část našich životů. Leckdo by si myslel, že focení selfie je výsadou pouhých smrtelníků, opak je však pravdou. Je to velice oblíbená kratochvíle různých celebrit napříč celým spektrem veřejného života. Pravděpodobně nejznámnější selfie vznikla v roce 214 při předávání Oscarů, kde se na jedné fotografii sešla parta hvězd, v čele s Jennifer Lawrence, Bradem Pittem, Angelinou Jolie, Bradley Cooperem, Channingem Tatumem či Kevinem Spaceym. Tato fotografie zbořila interneta a stala se nejsdílenějším obrázkem všech dob.

Stejně tak i Selfie tyče nejsou výsadou pouze "obyčejných lidí". S touto kouzelnou hůlkou již byli přistiženi Tom Hanks, Leonadrdo DiCaprio nebo dokonce prezident USA, Barrack Obama.

Vy nezapomeňte odebírat náš kanál a pokud si přejete zrecenzovat nějaký produkt z naší nabídky, neváhejte to napsat do komentářů. 

PS: důkaz, že naše selfie tyče opravdu fungují.

Honza