Čínský nový rok

Dne 8. února 2016 začíná čínský nový rok. Ptáte se proč zrovna takové datum? Kalendáře zemí Dálného východu se totiž řídí nejen ročním koloběhem Slunce, ale také fázemi Měsíce. Nový rok začíná na novoluní, společně se začátkem nového lunárního měsíce. 

Oslava příchodu nového roku je v Číně událostí číslo jedna. Život v nejlidnatější zemi světa se na několik dní zastaví a každý Číňan se věnuje oslavám, které jsou doprovázeny spektakulárními ohňostroji, návštěvami příbuzných, předávání dárečků a různými hodokvasy. 

Co takhle něco málo z horoskopu?

Rok 2016 je zasvěcen ohnivé Opici. V tomto znamení jsou narozeni lidé, kteří spatřili světlo světa například v letech 1956, 1968, 1980, 1992 nebo 2004. Takoví lidé jsou podle čínského horoskopu inteligentní, rádi čtou, neradi se zabývají malichernostmi. Působí velmi hrdě a sebejistě, občas však přecení své schopnosti. Opičky jsou velmi vášnivé, vše si idealizují a někdy jsou až neuvěřitelně naivní. 

Na co se těšit?

A co nám nový čínský rok přinese? Rok opice přináší období úspěchů, nových šancí a velkých příležitostí. V tomto roce se vám povedou i téměř nemožné podniky, které by se jinak uskutečnit nedaly. Toto období bude nahrávat lidem, kteří pracují spíše duševně než manuálně. Je to období, kdy se mohou zúročovat investice, je však důležité investovat s rozvahou! V tomto roce si však dejte pozor na nečekané změny a mějte připravený plán B.

Čínský nový rok na PoštovnéZDARMA.cz

Proč vám to vlastně všechno říkáme? Není žádným tajemstvím, že naši dodavatelé sídlí právě v zemích, kterých se bezprostředně týká výše zmíněná událost. Znamená to, že naši dodavatelé mohou mít nižší skladové zásoby než během klasické sezóny a ve výjimečných případech může dojít k mírnému opoždění při odeslání. Máte-li dotaz k této problematice, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím zákaznického servisu

Nepotěšila vás tato zpráva? Mám pro vás skvělé řešení! Neustále doplňujeme a rozšiřujeme zboží v sekci SKLADOVKY. Tyto produkty jsou skladem v ČR a doma je můžete mít do tří dnů od zaplacení! A to není k zahození ne? Pojďme se podívat na pár zajímavých produktů z této sekce.

Termoska ve tvaru nábojniceTermoska ve tvaru nábojnice - Ačkoliv by se mohlo zdát, že zima nás letos minula a máme tu opět jaro, nenechte se mýlit. Chladné počasí se opět hlásí o slovo, a proto se může tato termoska stát vaším neodmyslitelným společníkem na cesty. Udrží váš nápoj déle teplý, což se hodí například pokud pracujete mimo své bydliště či se chystáte na hory. Navíc má originální tvar náboje, kterému chlapovi by se to nelíbilo?!

 

 

Sada horkých kamenůSada horkých kamenů - Svátek všech zamilovaných je za dveřmi a vy si stále lámete hlavu nad tím, jak překvapit svou drahou polovičku? Jistě, můžete zajít na večeři, darovat hezký šperk či něco sladkého. Ale nepřijde vám to trochu ohrané? Udělejte partnerovi skvělou masáž pomocí těchto horkých kamenů a úspěch je zaručen! Scénář - za ztlumených svíček a klidné relaxační hudby položíte partnera na postel a použijete nahřáté čedičové kameny k uvolnění zad. Více valentýnských rad najdete zde

 

Polštář ve tvaru kusu dřevaPolštář ve tvaru kusu dřeva - Tento polštář je unikátní zejména svým designem. Má podobu kusu dřeva a s trochou nadsázky můžeme říct, že si návštěva bude myslet, že na pohovce přechováváte zbytek nějakého trámu. Je to moc dobrý společník na odpolední válení u televize, stejně tak jako neotřelá dekorace interiéru. Důležité upozornění - neskladujte blízko krbu či ohniště. Někdo z přítomných by s polštářem mohl přiložit. Ano, až takhle věrohodně vypadá!

 

 

Multifunkční karta přežití

Multifunkční karta přežití 11 v 1 s pouzdrem - Začínáte si myslet, že nabízíme zboží jen pro lenochy a povaleče? Tak to pozor! Tato multifunkční karta je plná nástrojů (celkem 11) a je určena pro pořádné chlapy. Je jedno, zda chcete utáhnout šroubek nebo ulovit mamuta, na této kartě určitě najdete nástroj, který vám ve snaze pomůže. Jestli se chystáte do divočiny, určitě nenechte svou kartu doma!

 

 

Láhev s nápisem MY BOTTLELáhev s nápisem MY BOTTLE - Jestli je něco, v čem jsou Češi naprostou světovou jedničkou, je to pití alkoholu. Z toho důvodu vznikla iniciativa "Suchej únor", která vyzývá české muže, aby během tohoto měsíce nepili alkohol. Pokud vám to nepřijde jako úplně špatný nápad, mohla by se vám hodit tato láhev. Nejenže vám nebudou překážet klasické PET lahve, ale navíc vypadá skvěle. Tip: Do láhve můžete vkládat i kousky ovoce a vytvářet tím spektakulární osvěžení na dlouhé dny.

 

 

To byl malý výřez produktů, které najdete mezi zboží s doručením do tří dnů. Není to však ani zdaleka vše. Mezi skladovkami najdete i mnoho šperků, dekorací do bytu, samolepek na zeď a zkrátka vše, na co si vzpomenete. Rozhodně se vyplatí tuto sekci sledovat pravidelně, protože zboží je zde neustále přidáváno a obměňováno. Tak na co ještě čekáte? Koukněte se na kategorii SKLADOVKY a do tří dnů čekejte pošťáka.