Máte domácího mazlíčka? Tak to jistě Vás i Vaší němou tvář potěší sekce produktů Pro domácí mazlíčky. Najdete zde několik druhů hraček, obojků, oblečků, pomůcek pro cestování a péči o srst. Jak psi, tak kočky jsou věrnými a vděčnými společníky, udělejte jim proto radost a zajistěte jim šťastný život a domov.

Podívejme se společně na několik zajímavých produktů.

Obojek pro pejsky a kočky s kamínky

Ozdobte svého psího kamaráda obojkem.Pro psí slečny máme obojek s kamínky a pro jejich protějšky obojek s ostny. Na výběr je hned několik barev.

LED svítící obojek

Velice oblíbeným se stal svítící LED obojek. Bojíte se venčit svého mazlíčka po tmě, aby se Vám neztratil z dohledu? Tento obojek je skvělým řešením. Na výběr máme i svítící LED obojek se vzorem.

Repelentní obojek

Velkou hrozbou pro člověka i Vašeho čtyřnohého kamaráda je hmyz a další paraziti. Ochraňte ho pomocí obojku, který je napuštěn repelentním olejem. Nezapáchá a odpuzuje komáry a další hmyz.

Obleček pro psy - beruška

Velkým hitem, a to zvláště pro malá plemena, jsou oblečky. Místo běžných světříků pořiďte svému pejskovi obleček v designu berušky.

 

Na výběr máme spoustu hraček, vhodný je třeba tento uzel, který psi milují. Další oblíbenou hračkou je létající talíř, se kterým  se dá skvěle aportovat.Je Váš pes postrachem všech bot? Pořiďte mu svou vlastní botu, botu na hraní.

Uzlík na hraní

Také Váš pes nesnáší česání? S touto vyčesávací masážní rukou mu úpravu srsti zpříjemníte a vyhnete se tak stresu, který má pes z klasických hřebenů a kartáčů.

Vyčesávací ruka


Na našich stránkách najdete další zájímavé produkty jako je textilní náhubek, cestovní miska na vodu, kleštičky na psí a kočičí drápky a spostu dalších.