Vítejte na Blešáku!

Chcete při nákupu ušetřit? S naší novinkou se Vám to jistě podaří. Blešák je místo, kde můžete výprodejové zboží získat za velmi nízké ceny. Každé úterý v 18:00 pro Vás bude přichystaných dvanáct produktů. Ty se budou po trojicích zaktivovávat. Jakmile se v nabídce objeví produkt, o který byste měli zájem, můžete si jej pořídit.

Na tom by ale nebylo nic tak zvláštního. Čím je tedy Blešák zvláštní?

U produktů se bude odpočítávat čas a každou chvíli jeho cena klesne dolů. Pokud máte rádi adrenalin, můžete cenu vybraného produktu sledovat a pokusit se jej pořídit za co nejnižší cenu. Ale pozor! Produkt získá ten, který jej pořídí jako první a to za jakoukoliv cenu.

Blešák jsme přichystali jako dárek k našim třetím narozeninám

V nabídce budou ty nejrůznější produkty - od šperků až po drobnou elektroniku. Většinou půjde o věci rozbalené nebo nevyzvednuté. Z tohoto důvodu je nabídka těchto produktů skutečně množstevně omezená. Samozřejmě se vždy jedná o plně funkční produkty, ze kterých si vybere zkrátka každý!

Na první kolo našeho Blešáku se můžete těšit již v úterý 9. června. Rozhodně si naši premiéru nenechte ujít. Tak v úterý!