Řekněte sbohem nudně prázdným stěnám!

Samolepky na zeď jsou v součásné době stále oblíbenější výzdobou, díky které se můžete během pár vteřin přenést z domova na slunnou pláž s honosnými palmami nebo do Paříže před Eiffelovu věž. Samolepky si samozřejmě můžete nalepit dle vlastní fantazie, které se v tomto případě meze opravdu nekladou. Podle chuti si tak můžete doma vyvěsit samolepky, které se budou hodit k Vašemu nábytku a dalšímu vybavení bytu.

Námi nabízené samolepky jsou navrhovány zkušenými grafiky, kteří se starají o to, aby se sortiment samolepek neustále rozšiřoval a rozrůstal. Samotné samolepky jsou vyráběny v České republice, takže jde o kvalitní české produkty. Momentálně nabízíme kolem 150 různých motivů samolepek, ze kterých si můžete vybrat tu, která se Vám bude hodit nejvíce. Mezi nejoblíbenější samolepky patří samolepka na zeď - běžící kůň nebo samolepka na zeď - Eiffelova věž. Ze stále větší obliby se těší i samolepky s menšími motivy, které si můžete na stěnu rozmístit dle svého přání.

Samolepka na zeď - Běžící kůň Samolepka na zeď - Eiffelova věž

Samolepky jsou dostupné ve čtyřech různých velikostech, podle kterých se odvíjí i jejich cena. Klasickým a standardním rozměrem je velikost 50 x 77 cm. S příplatkem si však můžete pořídit i velikosti o šířce 70 cm, 90 cm nebo 110 cm, přičemž jde o rozměry archu samolepky. Kromě rozměrů si můžete samozřejmě vybrat i barvu. Nabízíme samolepky v černé, červené, modré, zelené a bílé barvě. Barevná provedení se hodí především k bíle vymalovaným pokojům. Bílé samolepky vypadají skvěle na tmavších podkladech, které s bílou barvou vytvoří krásný kontrast. Samolepky jsou vyráběny ze speciálního PVC, které je určené pro Wallart.

Pokud si samolepku objednáte, dorazí Vám domů v pevném tubusu, který se postará o to, aby se při přepravě plátno samolepky nijak nepoškodilo. Arch se samolepkou bude smotán do role, takže ji po otevření bude třeba jen rozložit.

Samolepka na zeď - Lidské stopy Samolepka na zeď - Eiffelova věž

Aplikace samolepek na zeď je velmi jednoduchá. Předem byste se však měli ujistit, že zeď není zaprášená a nejsou na ní žádné jiné nečistoty, kvůli kterým by povrch samolepky nemusel přilnout tak, jak správně má. Po očištění zdi si rozložte plátno s motivem, který jste si vybrali. Samolepka může dorazit s pomocnou fólií, tzv. přenoskou, díky které samolepku snadno přenesete na zeď. Samolepku na zeď nanášejte postupně, přilepte kousek a pořádně jej uhlaďte, abyste se zbavili nežádoucích vzduchových bublin, které by pak na samolepce působily rušivě.

Nalepení trvá jen pár minut, proces samotný vůbec není náročný a zvládnete jej úplně sami. Pokud se Vám samolepka na zdi už nebude líbit nebo budete potřebovat vymalovat, můžete ji bez větších problémů sundat a posléze opětovně nalepit... Samolepka může být i vhodným dárkem pro Vaše blízké. Stačí vědět, co má dotyčný rád, a podle toho vybrat nejlépe se hodící motiv. Fanoušky sportů by mohla zajímat například samolepka na zeď - hokejisti nebo samolepka na zeď - fotbalový míč.

Řekněte sbohem nudně prázdným stěnám! Řekněte sbohem nudně prázdným stěnám!

Na tvorbě místních samolepek se můžete podílet i vy. Co je k tomu potřeba? Tvořivý duch! Pokud máte nějaké návrhy, o kterých si myslíte, že by se mohly líbit i ostatním, pošlete nám je. Každá navázaná spolupráce nás velmi těší. Vy pak navíc můžete usínat s vědomím, že jste pomohli vytvořit motiv, který teď někomu zdobí domov.

Více motivů si můžete prohlédnout v jednotlivých kategoriích Originální samolepky na zeď a Samolepky na zeď.