Na svatého Jiří kromě hadů a štírů vylézají také motorkáři. V naší nabídce produktů jsme na ně samozřejmě nezapomněli. Pro milovníky silných motorů máme připraveny helmy, rukavice, zámky, interkomy a mnoho dalších doplňků. Pojďme si k těmto produktům říci něco bližšího.

Základní vybavení

Helmy a rukavice jsou pro většinu motorkářů samozřejmostí. Mohou Vás ochránit před drobnými úrazy, ale i před vážnějšími zranění. Rukavice mají pogumované dlaně, pro lepší držení a částečnou eliminaci vibrací. Nikdo jistě netouží strávit zbytek sezóny v nemocnici na lůžku. Šátky nebo kukly ochrání obličej před nepříznivým počasím a využijete je nejen při jízdě na motorce.

 

             Helma na motorku černá XLMotocyklistické rukavice černé LKukla pro motorkáře a cyklisty

 

 

Elektronické doplňky

Pokud neradi jezdíte sami, jistě oceníte interkom pro motorkáře. Toto zařízení Vám umožní komunikovat s Vaším spolujezdcem, stačí si do helem umístit mikrofony a nic Vám nebrání v komunikaci. Kvalitní outdoorové kamery Vám kromě záznamu Vaší jízdy mohou posloužit i jako zásadní důkaz při jakékoli nehodě. Videa v kvalitě 720p se nemusíte stydět ukázat na žádném srazu. Krade se všechno a všude, snižte riziko odcizení Vaší motorky díky motoalarmům. Bezpečnostní systém s otřesovým čidlem spustí velmi hlasitý alarm, který může zastrašit zloděje a Vás upozornit.

 

                  Headset interphone na motorkuOutdoorová mini kamera na helmuMotoalarm Honest s otřesovým čidlem + dálkové ovládání

 

 

Další "vychytávky"

Závaží do řidítek částečně eliminují vibrace a do jisté míry chrání motorku při pádu. Zároveň jsou také stylovým designovým doplňkem. V naší nabídce máme široký výběr držáků a pouzder na telefony, kamery nebo GPS navigace. Držáky na kamery jsou univerzální a vhodné pro naprostou většinu nahrávacích zařízení. Kamera se jednoduše našroubuje na držák a ten se uchytí na požadované místo, většinou na řidítka. Jistota je jistota, kvalitní zámky Vám zaručí, že Váš stroj zůstane tam kde ho necháte.

               Pavouk na sedadloZávaží do řidítek pro Suzuki GSXR SV a další modelyDržák na kameru nebo fotoaparát na řidítka

 

                                                              Voděodolné pouzdro na mobil a GPS navigaci 7" + držák na řidítka

 

                              Mnoho najetých kilometrů bez nehod Vám přeje nákupní galerie PoštovnéZdarma.cz. :)