Moderní doba nám nabídla a nabízí spoustu technických zázraků, které nám zjednodušují život a pomáhají nám lépe zvládat neustále zrychlující se životní tempo. Mezi takový malý zázrak patří i internet. Dnes je prakticky všude, každý ho zná a každý využívá. Tento rozmach s sebou přinesl i éru internetových obchodů. Je jich nepřeberné množství, orientují se na všechno a nabízí různé mimořádné servisy. A mezi nimi se nachází jeden zcela výjimečný a ojedinělý – PoštovnéZDARMA.cz.

Jak už vypovídá sám název, tím mimořádným, co internetová nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz nabízí, je právě doprava po celé ČR i SR zdarma. O tom, jak je to možné a jaká je naše filozofie, se dočtete na našich internetových stránkách(jak to funguje, kdo jsme). Já, jako člen pracovního týmu, bych Vás ráda nechala nakouknout blíže pod pokličku. Prosím, račte dál do naší kanceláře…

Naše pracovní skupina sídlí v malé kanceláři v Plzni, odkud každý den naskladňujeme nové zboží, vyřizujeme objednávky a pilně odpovídáme na Vaše dotazy, přání či stížnosti. Na nákupní galerii nás pracuje celkem 6 a nikdy se nenudíme. Jak všichni víme a neustále slýcháme, času je nedostatek a čas jsou peníze. Proto se jej snažíme využívat naplno a co nejefektivněji. Tedy žádné flákání :-). Uvědomujeme si, že naše rychlá a dobře provedená práce ušetří také Váš čas. A zde bych ráda zmínila důvod, proč nemáme telefonickou podporu. Vyřizování hovorů je takřka vždy zdlouhavější a za dobu jednoho telefonátu obvykle stihneme zpracovat a odpovědět na několik elektronických dotazů. Proto oceňujeme dotazy formou tiketů(zákaznický servis) a e-mailů, pro které máme denně vymezen svůj čas a hlavně nám usnadňuje práci, když zákazník v elektronické komunikaci uvádí své jméno a číslo objednávky.

Náš zákaznický servis je moderní tiketovací systém, ve kterém je se zákazníkem udržována konverzace v jedné linii pomocí jednoho tiketu, což dává celému komunikačnímu vláknu přehlednost a my tak můžeme efektivněji vyřizovat požadavky zákazníků.

Hitem posledních dvou let jsou bezesporu slevové portály, kde si můžete zakoupit voucher na zlevněné zboží či služby všeho druhu od různých společností. I my jsme našim zákazníkům nabídli možnost získat zboží z našeho sortimentu ještě levněji tím, že jsme odprezentovali několikero akcí na slevových portálech. Zájem byl však v září a říjnu tak veliký, že nás doslova zasypalo obrovské množství objednávek, s jejichž zpracováním jsme měli opravdu co dělat, a ačkoliv jsme pracovali na více jak pověstných sto procent, stejně to trvalo delší dobu. Tímto se velmi omlouváme všem zákazníkům, jejichž objednávky nabraly zpoždění. Nyní jsme již většinu procesů optimalizovali, takže by k dalším podobným zdržením nadále docházet nemělo.

Kompletaci zboží a jeho expedici mají na starosti naši asijští dodavatelé. V této fázi dochází často k dělení zásilek do více balíčků podle jednotlivých dodavatelů nebo proto, aby pro Vás bylo poštovné opravdu zdarma a nebylo zatíženo clem. Z tohoto důvodu se může stát, že Vaše zásilka nedojde celá ve stejném termínu. Teď však již víte, že není důvod se znepokojovat, pokud bude objednávka doručována po částech.

Věříme, že Vám dodací doba od vyexpedování, jež trvá 15 až 25 dní, připadá dlouhá. Leckdy se snažíme telepaticky zboží dotlačit přímo k Vám co nejrychleji. Avšak také věříme, že čekání se vyplatí a jste se zbožím spokojeni, jak o tom svědčí drtivá většina našich recenzí.

Děkujeme za Vaši přízeň a příjemné nakupování z tepla domova Vám přeje pracovní tým PoštovnéZDARMA.cz