Slavíme

 

 

Jak jsme začínali...

Jelikož na trhu fungujeme už dva roky, bylo by vhodné připomenout, jak náročné začátky to byly. Hlavním motivem pro založení byla snaha vytvořit internetový portál, kde by zákazníci mohli nakupovat zboží malé cenové hodnoty, aniž by platili poštovné. Na počátku stáli pouze dva zakladatelé - Tomáš Česal a Ing. Lukáš Česal. Pracovali každý den až 16 hodin. Nakonec se jim ve druhé polovině roku 2012 podařilo spustit nákupní galerii PoštovnéZdarma.cz. Postupem času začali zaměstnávat šikovné zaměstnance, kteří vytvořili skvělý kolektiv. Menší ukázka toho, jak zhruba náš kolektiv vypadá, můžete vidět na fotce níže :).

                       Výskok

 

V roce 2013 začalo PoštovnéZdarma zaměstnávat první full-time zaměstnance. V roce 2014 muselo dokonce kvůli nárůstu zaměstnanců, opustit původní kancelář a proměnit ji v daleko větší, kde je k dispozici dokonce i pohovka pro menší oddech. V současné době máme v nabídce kolem 6 000 aktivních položek a naskladňujeme 100 produktů týdně!

Nakonec se PoštovnéZdarma.cz dočkalo svých druhých narozenin! Do tohoto věku jsme dospěli hlavně díky skvělým zákazníkům a chtěli bychom jim vyjádřit svoji vděčnost. Po dlouhém přemýšlení a plánování toho, čím bychom je mohli potěšit, jsme se rozhodli, že pro ně připravíme speciální nabídku akčních slev, které se budou vztahovat na jejich nejoblíbenější produkty. Kdy se mohou na tuto nabídku těšit? Jelikož naším dnem vzniku je 13. červen, tak započneme s akčními slevami už od 11.6. ! Nezapomeňte se proto připravit :)

Malá ochutnávka z produktů, které budou v akci:

     Sítko na čaj ve tvaru noty   Hodinky hvězdice Miler hodinky

 

   Bezdrátová myš Stylus     Náušnice s průhledným kamínkem

Výhledy do budoucna...

Určitě jste si již všimli, že jsme naší nabídku obohatili o produkty s dodáním do tří dnů. V tomto ohledu bychom se chtěli ještě trochu vylepšit a nabídnout Vám jich daleko více. Chystáme také plno zajímavých blogů o pěstování semínek!


Děkujeme za podporu!