„Měl to v hlavě srovnané jako v dámské kabelce.“

Jarmil Sekera

 

Každá žena ví, jak těžké je udržet pořádek v neforemné kabelce, která má nedostatek kapsiček. Potřebujeme v ní nosit přeci tolik důležitých věcí. Kromě diářů, dokladů, svačin či make-upu v ní najdeme spoustu dalšího, bez čeho se žádná žena neobejde. 

Je jedno, zda preferujete tašky na popruh či klasické elegantní kabelky, vždy se v nich najde něco společného. 

 

Zrcátko je základ

Během dne je třeba mít neustálou kontrolu nad svým zevnějškem, a proto je malé zrcátko nezbytností. Součástí některých bývá i praktický hřebínek čí kartáč, který nám pomůže zkrotit neposedný účes. Ráda-li mlsáte, pak Vás potěší design zrcátka ve tvaru nakousnuté tabulky čokolády nebo kapesní zrcátko s hřebínkem ve tvaru sušenky.

Kapesní zrcátko s designem květinPřívěsek na klíče se zrcátkem - ve tvaru čokoládyCestovní hřebínek se zrcátkemCestovní kartáč se zrcátkem

 

Pro dokonalý make-up za všech okolností

Kromě zrcátka přijde vhod i malý štětec na přepudrování či rtěnka pro dokreslení rtů. Nepříjemné nehodě se rtěnkou všude po kabelce můžete zabránit díky praktickému pouzdru, které je potaženo saténovou látkou a navíc obsahuje i nezbytné mini zrcátko. Pudr, stíny, řasenku a jiné šminky je dobré mít pěkně pohromadě třeba v kosmetické taštičce s retro potiskem.

Mini štětec na pudr s růžovým pouzdremPouzdro na rtěnku se zrcátkem

 

Oblíbený parfém vždy po ruce

Není třeba v kabelce nosit celý oblíbený parfém. Odlejte si část do krásného kovového flakonku, který v kabelce nezabere tolik místa a skoro nic neváží. Většina z nich je vyráběna v širokém výběru barev. Můžete si tak zvolit takový, který bude ladit s Vaší kabelkou.

Flakónek na parfém 12 ml - na výběr z pěti barevHranatý flakónek na parfém - v 6 barvách

 

Pouzdra na vizitky a karty

Ženy podnikatelky a obchodnice se neobejdou bez pouzda na vizitky, ve kterém mohou nosit vizitky svoje nebo svých obchodních partnerů. Vybrat si lze ze široké nabídky typů, od jednoduchých hliníkových přes koženkové na magnet až po barevné s raženým vzorem. Přijde-li Vám jednobarevné provedení nudné, jistě Vás zaujme stylové pouzdro na vizitky s pestrými motivy.

Vodotěsné hliníkové pouzdro na platební karty a vizitky v 7 barváchDámský vizitkář s raženým vzorem - 3 barvyKovový vizitkářKoženkové pouzdro na vizitky s magnetem

 

Bez peněz se neobejdete

Nic není zadarmo, a tak je peněženka nedílnou součástí našeho života. Vyberte si podle Vašeho gusta tu pravou. V naší kategorii Dámské peněženky jich je nepřeberné množství. Podlouhlé jsou velmi elegantní a kromě peněz se do nich vejdou platební karty, vizitky či fotografie nejbližších. Naopak mini peněženky oceníte cestou na večírek či ples, protože se vejdou do drobných kabelek.

Dámská peněženka s raženým vzorem - v 5 barváchDámská mini peněženka s flitryMalá peněženka na zip v pastelových barváchDámská peněženka s ozdobnou přezkou - 2 barvy

 

Ani telefon nepřijde zkrátka

Jako peněženka je stejnou nezbytností i mobilní telefon. Kromě malých skládacích stojánků na telefon či tablet je vhodné mít u sebe stylus, jste-li majitelkou dotykového telefonu. Měkký hrot usnadní práci s telefonem. Navíc některá pera mají i funkci propisky. 

Propiska s krystaly v 5 barvách - lze použít i jako stylusStylus a kuličkové pero 2v1Skládací stojánek na telefonSkládací stojánek na telefon - 4 barvy

 

Dodržování pitného režimu

Skládací láhve jsou praktičtější verzí klasických pet lahví. Naplněné se lépe přizpůsobí obsahu kabelky a po vypití obsahu je lze snadno srolovat.

Skládací láhev 480mlSportovní skládací láhev

 

Další maličkosti, které přijdou vhod

Někdy se může hodit i maníkúrní sada, která pomůže rychle vyřešit problém se zatrhlým nehtem. Po každém jídle je doporučováno vyčistit si zuby. S plnícím kartáčkem můžete tuto zásadu hravě dodržovat. Navíc před pracovní schůzkou se vyplatí pečovat o svěží dech. Snad povinnou výbavou kabelky by měl být pepřový sprej. 

Manikúrní sada v pouzdře ve stříbrné barvěOhřívač rukou ve tvaru srdíčkaPlnící zubní kartáček Cliksou - zelenýPepřový sprej

 

Pokud Vám již stará oblíbená kabelka dosloužila, zavítejte do naší kategorie Tašky a kabelky, kde si jistě vyberete takovou, která bude vyhovovat Vašim požadavkům.

Batoh a taška 2v1 - ve 2 barváchLuxusní dámská kabelka - ve 2 velikostech a více barváchStylová kabelka - motiv sova či liškaDámská kabelka s motivem sovy - modrá