Pokud máte doma dívku, chlapce nebo ještě miminko, pak je určitě chcete mít perfektně oblečené. Snad každá matka touží po tom, aby byl její potomek dokonalý, ale jak to udělat? Mnohdy jsou ty nejlepší dětské kousky předražené a tak nezbývá nic jiného, než pořídit něco obyčejnějšího. Rozhodli jsme se proto připravit pro Vás nabídku krásných věciček, které by se Vám mohly líbit a zároveň by splňovaly podmíku výhodné ceny.

Legíny

Stejně jako je pro každou ženu běžné, že má doma v šatníku legíny, tak by to mělo být i u dětí. Legíny jsou prostě věcí, která se hodí vždy. Navíc se nemusíte moc starat o to, co k tomu zvolíte za vrchní díl. Je možné kombinovat je se šatičkami, dlouhými topy nebo se sukní. Streč legíny pro děti jsou skvělou variantou pro ty, kteří hledají neobvyklé vzory. Můžete si například vybrat mezi leopardním nebo květinovým vzorem. Pokud máte menší děti, tak se Vám budou hodit dětské legínky se zvířátky. Tyto legíny jsou v oblasti zadečku rozšířené kvůli plence a jejich motiv můžete zvolit podle toho, jestli máte chlapce nebo holčičku. Na závěr jsme pro Vás vybrali legíny s puntíky.


         Streč legíny pro dětiDětské originální legínyDětské legínky se zvířátky - 6 druhů

 

 

Čelenky

Každé dítě je povinno se vyfotit. Proto je potřeba pořádná výbava k tomu, aby na fotce vypadalo skvěle. Jednou z možností jsou čelenky. Dodávají Vašemu dítětu to správné kouzlo a hodí se také na speciální akce jako je například svatba Vaší kamarádky, oslava narozenin apod. Přesně takovou čelenku máme pro Vás připravenou - jedná se o slavnostní čelenku s kytičkou. Tato čelenka skvěle doplní šatičky či sukýnku. Druhou variantou, která je o trochu méně slavnostní, je čelenka s mašličkou. Můžete ji použít, i když se jdete jen tak projít do města a chcete se pochlubit svojí holčičkou :). Poslední možnost, kterou jsme pro Vás vybrali, se hodí zejména na léto. Slamáček s květinovým zdobením dokáže ochránit Vaše dítě před sluncem a zároveň nechává dýchat pokožku hlavy.


          Dětská slavnostní čelenka s kytičkouČelenka pro malé holčičky s mašličkou  - 4 barvySlamáček pro malé slečny s květinovým zdobením

 

 

Šatičky

Existuje nespočet šatů a kombinací, které si můžete vybrat.  Jako malou ukázku z toho všeho jsme zvolili tři šatičky. První, které jsou opravdu kouzelné a kdybych byla menší, tak bych se do nich snažila obléknout, jsou šaty pro dívky s puntíky. Tyto šaty stačí doplnit sandálky a vytvoříte dokonalou kombinaci. Mezi další šaty patří ty, které můžeme zařadit do slavnostních. Jsou ozdobené růžovou mašličkou a 3 barvenými proužky. Jedná se už o trochu dražší variantu, ale proč si na výjimečnou příležitost neobléci něco extra. Pro vyznavačky moderního stylu jsou určeny poslední šaty. Každá holčika se s nimi promění v moderní dívku.

 

           Šaty pro dívky s puntíkySlavnostní dětské šatičkyŠaty pro dívky s krajkou