Samonatahovací pánské hodinky SINOBI

Samonatahovací pánské hodinky SINOBI, 929 Kč

Chystáte se vyměnit staré hodinky, které jsou již spíše ostudou než ozdobou nebo Vaše časomíra dokonce vypověděla službu? Chcete někoho potěšit milým dárkem? Vybíráte první hodinky pro Vašeho potomka? Nebo chcete jen rozšířit svou sbírku o zajímavý moderní kousek? Snad Vám tyto otázky a odpovědi pomohou zorientovat se v široké nabídce.

Dámské hodinky s kulatým stříbrným ciferníkem - stříbrné

Dámské stříbrné hodinky, 183 Kč

 

Kam a k jakému oblečení budu hodinky nosit?
Asi jako nejuniverzálnější se jeví hodinky s kovovým nebo koženým páskem a jednoduchým ciferníkem. Vyžaduje-li Vaše povolání formální oblečení, volte klasický elegantní model, ženy by se měly vyhnout hodinkám velkých rozměrů. Ke sportovnímu stylu se hodí výraznější hodinky - digitální nebo s množstvím malých ciferníků. Moderní jsou silikonové hodinky, které lze zakoupit v široké paletě barev, včetně zářivých odstínů.  Pro romantické dívky se hodí drobnější hodinky, třeba s látkovým náramkem. Dětem vybereme hodinky s dobře čitelým diferníkem, o jejich barvě zajisté rozhodne rád přímo jejich budoucí vlastník.

Hello Kitty hodinky - na výběr z 5 barev

Dívčí hodinky Hello Kitty, 249 Kč

 

Budou to mé jediné hodinky nebo je budu střídat s dalšími?
Máte-li více hodinek, můžete se přizpůsobit konkrétní příležitosti a sladit jejich barvu s oblečením. Pro většinu lidí je ale pohodlnější nosit jedny hodinky každý den, takové by měly mít “univerzální” design, aby vyhovovaly každé situaci.

Kulaté analogové hodinky v klasickém stylu

Pánské analogové hodinky, 220 Kč

 

Jaký materiál je mi příjemný? Mohu mít na některý materiál alergickou reakci?
Asi 3 % populace alergicky reagují na nikl, problém se ale může vyskytnout i u jiných materiálů. Jistou volbou jsou v tomto ohledu silikonové hodinky.

Hodinky Flower se silikonovým páskem

Hodinky Flower se silikonovým páskem, 299 Kč

 

Kolik peněz jsem ochotný za hodinky utratit?
Nejlacinější hodinky pořídíte v řádu desítek korun, v nákupní galerii PoštovnéZdarma.cz aktuálně najdete nejlevnější model za 38 Kč. Horní hranice pro cenu hodinek v podstatě neexistuje.

Digitální silikonové hodinky ION - Mandarinkové

Digitální hodinky ION - mandarinkové, 39 Kč

 

Chci klasické hodinky nebo se chci odlišovat?
Elegantním modelem neurazíte, pokud ale chcete zaujmout, vyberte si originální hodinky - s pestrobarevným náramkem, s velkým hranatým ciferníkem nebo třeba hodinky, které vypadají, jako by Vaše zápěstí ovinul malý had.

Hadí hodinky - stříbrné

Hadí hodinky stříbrné, 191 Kč

 

Budu s hodinkami sportovat? Potřebuji, aby byly hodinky voděodolné nebo vodotěsné?
Ne každé hodinky se hodí pro každý sport. Většina běžných hodinek vydrží deštivé počasí, pokud ale plánujete se s hodinkami koupat nebo dokonce potápět, musíte sáhnout po speciálních modelech.

Futuristické digitální LED hodinky - 6 barev

Futuristické digitální LED hodinky, 269 Kč

 

Lze přizpůsobit délku náramku hodinek? Půjdou hodinky snadno zapnout?
Některé hodinky mají rozměr náramku pevně daný - ruka do něj pouze vklouzne. Nejčastější je zapínání na sponu, počet dírek určuje počet různých nastavení. Délku kovového náramku některých hodinek musí Vašemu zápěstí přizpůsobit hodinář.

Analogové hodinky - ciferník houslový klíč

Hodinky s houslovým klíčem, 269 Kč

 

Chci hodinky s klasickým ciferníkem nebo digitální?
Záleží asi především, na co jste zvyklí. Digitální hodinky bývají obvykle lépe čitelné, nehodí se ale pro každou příležitost. Specialitou jsou hodinky binární, z těch umí rychle odečíst čas jen jejich majitel.

Binární hodinky s 29 LED - stříbrné

Binární hodinky, 499 Kč

 

Bude pro mě ciferník snadno čitelný? Chci, aby byl ciferník čitelný i ve tmě? Zobrazují hodinky i vteřiny?
Některé ručičkové hodinky nemají na ciferníku číslice, což může ztížit odečtení času, většinou to ale nevadí, pokud jsou naznačeny alespoň čárkou nebo bodem. U některých digitálních hodinek číslice září nebo lze nastavit podsvícení displeje.

Digitální LED hodinky ve tvaru stylového náramku

Digitální LED hodinky, 349 Kč

 

Lze na hodinkách nastavit budík? Je možné hodinky využít jako stopky?
Mnohé hodinky mají funkci kalendáře - zobrazují datum, na některých digitálních hodinkách je též možné nastavit budík nebo je použít jako stopky.

Hodinky s měřením pulsu Sporttester (pulsmetr) 6 funkcí

Hodinky s měřením pulsu, 379 Kč