Motiv kočky se stal poslední dobou velice oblíbenou záležitostí. Není určen pouze pro chovatele a milovníky koček, ale oblíbili si ho i ti, kteří si radši pořídí jiné zvířátko. Pokud patříte mezi ty, které tento motiv zajímá a stále ho nemáte ve sbírce, pak se můžete insipirovat naší nabídkou. Ukážeme Vám, jak může motiv kočky vypadat na hodinkách, špercích, v domácnosti a také v elektronice. Pojďme si tedy jako první představit kategorii velice oblíbenou - hodinky.

 

Hodinky s motivem kočky

Jako první představitele hodinek s motivem kočky můžeme uvést ty, které lze zařadit k těm elegantnějším. Je to převážně proto, že motiv kočky je zde vyobrazen v menším provedení. Mezi takové hodinky patří dámské hodinky s kočičkou nebo také hodinky s kočkou v různých barvách. Tyto hodinky jsou vybaveny třpytivými broušenými kamínky. Pokud byste si chtěli mezi nimi vybírat, měli byste se rozhodně podívat na šířku ciferníku. Pak už záleží jen na tom, zda dáváte přednost těm větším nebo menším. Trochu alternativnější variantu představují poslední hodinky, jejichž motiv se rozhodně neřadí mezi ty klasické.

 

                      Dámské hodinky s kočičkouHodinky s kočkou v různých barváchHodinky s kočkou - 4 barvy

 

 

Šperky

Šperky s motivem koček můžete vidět všude kolem. I na vlastních kamarádkách a kolegyních. Můžeme Vám proto představit designové znázornění, se kterými byste se tak často setkávat neměla. Jako první jsou zde náušnice s kočičkou ve zlato-zelené barvě. Kočička v tomto provední má místo bříška zelený kamínek a jedna její nožka je ozdobená broušenými kamínky. Dalšími šperky jsou řetízky, na kterých se motiv kočky promítá především do přívěsků. Nechybí u nich ani kamínky. Stačí si pouze vybrat mezi bronzovou a černou variantou.

 

                    Náušnice s kočičkou ve zlato-zelené barvěVintage náhrdelník s přívěskem ve tvaru kočkyŘetízek s přívěskem kočky s kamínky

 

 

Domácnost

Jestliže se nacházíte zrovna v tom období, kdy zvelebujete svůj domov, tak si můžete vyzdobit stěny samolepkami, které se hodí snad do každé místnosti. První samolepka - kočičí se skládá z celkem 6 kočiček, nápisů a dokonce i tlapek. Jedná se o nálepku, kterou je potřeba umístit pospolu a proto se hodí na větší plochu. Samolepky na zeď s motivem hravé kočky obsahují naopak 5 různých samolepek, které můžete nalepit, kam Vás napadne. Můžete je využít i pro více místností. Abychom Vám ukázali, že motiv kočičky lze použít kamkoliv, máme v nabídce i kuchyňskou zástěru s kapsami.

 

                    Samolepka na zeď - kočičí Samolepky na zeď s motivem hravé kočkyKuchyňská zástěra s kapsami - kočka

 

 

Elektronika

Motiv kočky se objevuje i u elektroniky. Zejména u USB získal svojí popularitu. Co se týče telefonů, tak můžete získat prachotěsný konektor a zároveň ozdobu. Konkrétně se jedná o odzobu do sluchátkového konektoru v podobě kočičky. Nebojte se proto, že s motivem kočky budete jediní.

 

                  USB 16 GB - kočička 4GB Flashdisk - kočkaOzdoba do sluchátkového konektoru na telefon - kočička