V dnešní uspěchané době je vše závislé na čase, a tak se nepostradatelnou součástí našich módních doplňků staly hodinky, které nám pomáhají udržet si o něm neustálý přehled. Mezi velké přednosti tohoto produktu lze zařadit jejich designovou variabilitu a cenovou dostupnost. Lze jich tak mít několik a střídat je podle příležitostí. 

V tomto článku se zaměříme přímo na hodinky pro muže, které naleznete v sekci Pánské hodinky.

 

Klasická elegance nejen k obleku

Pánské hodinky SINOBI - 3 barvyPánské hodinky - černá barvaPánské elegantní hodinky - 4 barvy

Ultratenké pánské hodinky SINOBI mají jednoduchý design a perfektně se hodí k obleku. Stejně dobře budou působit i hodinky Valia v černé či hnědé barvě, které mají i funkci kalendáře, která zobrazí aktuální den v měsíci. Lehce retro působí pak pánské hodinky Beinuo ve dvou barvách, které mají dva malé ozdobné ciferníky.


Tradiční s kovovými pásky

Pánské sportovní hodinky CurrenSportovní hodinky CurrenStylové pánské hodinky s ciferníkem ve 3 barevných provedeních

Mezi nestárnoucí klasiku patří i hodinky s kovovým páskem, který je složený z menších článků, které je možno v případě potřeby odendat. Pásek je často stříbrný a jedlotlivé typy se pak liší barvami a zdobením ciferníku. Sportovní hodinky Curren jsou nejen v klasických barvách bílé a černé, ale rovněž si můžete zvolit modré či atraktivní červené provedení.

 

Samonatahovací

Samonatahovací hodinky Winner s průhledným ciferníkemSamonatahovací analogové hodinky z nerezové oceli pro mužeSamonatahovací hodinky Sewor

Speciální kategorií mohou být samonatahovací hodinky, které nepotřebují žádnou baterii. Natahují se samy během nošení. Nevýhodou může být to, že vyžadují každodenní nošení, aby se strojek nezastavil. Ciferník takových hodinek bývá často průhledný a vynikne tak složitý mechanismus uvnitř. 

 

Originální s netradičním zobrazením času

Hodinky s 29 LED - černéPánské LED hodinky z chirurgické oceliPánské LED hodinky s koženým páskemBinární LED hodinkyPánské stylové LED hodinky s netradičním zobrazením časuPánské LED hodinky s originálním ciferníkem - 5 barev

Pokud upřednostňujete originální vzhled a rádi poutáte pozornost okolí, pak Vás jistě zaujmou hodinky, kde klasické ručičky či digitální číslice nenajdete. Vyčtení aktuálního času více či méně pozlobí mozkové buňky stejně jako jejich nastavení. Jejich výběr je opravdu široký. Bývají doplněné kovovými, koženkovými či silikonovými pásky. 

 

Unisex - vhodné pro muže i ženy

Luxusní hodinky GENEVA s čirými kamínky - 3 barvySportovně-elegantní unisex hodinky WOMAGE - ve 3 barevných variantáchLED hodinky se silikonovým páskem - unisexSportovně elegantní hodinky ve třech barvách - unisexUnisex hodinky s LED displejem - 7 barevHodinky pro něj i pro ni

Ne vždy musí být hodinky striktně určené jen pro muže či ženy. V současné době jsou velmi oblíbené tzv. unisex hodinky. Mezi nimi najdete klasické kovové, s koženkovými pásky, se silikonovými pásky, digitální, ručičkové či s LED zobrazením času. Více hodinek z této kategorie najdete v sekci Unisex hodinky.