Počítačová myš je dnes nedílnou součástí ovládání počítače. Zkrátka bez myši se při práci s počítačem neobejdeme. Už dávno jsou pryč doby, kdy jste nabídku různých druhů a typů počítačů i příslušenství spočítali na prstech jedné ruky. Dnešní trh s elektronikou nabízí nepřeberné množství produktů.

To platí i u počítačových myší, které najdete i v naší nabídce. Pojďme se tedy společně podrobně podívat na různé druhy počítačových myší. Nejrozšířenější jsou dnes optické myši, které se dále dělí na bezdrátové a drátové. Na kuličkové myši s výjimkou trackballu již zapomeňte, ty již dávno patří propadlišti dějin.

 

Běžné myši

Drátovou technologii využívá například tato standardní optická myš v černém provedení. Originální a zároveň praktická je myš vyrobená z bambusového dřeva, která spojuje moderní technologie s přírodou. Výhodou bambusu je, že v létě tento materiál chladí a v zimě hřeje. Z bezdrátových myší například doporučujeme bezdrátovou optickou myš v pěti barevných provedeních. Výhodou je její ergonomický tvar, který zajistí pohodlné každodenní používání.

mysDřevěná myšBezdrátová optická myš - na výběr z 5 barev

 

Netradiční myši

V naší nabídce ovšem máme i zcela jiné druhy myší, které se odlišují především netradičními tvary. Pojďme si společně představit těchto několik nekonvenčních zástupců. Srdce každého motoristického fanouška zaplesá nad myší ve tvaru auta, kterou zkrátka milovníci čtyřkolových vozidel musí mít. V naší nabídce naleznete bezdrátovou optickou myš ve stylovém designu auta. Fajnšmekrům pak doporučujeme třeba myš ve tvaru Ferrari nebo ve tvaru Porsche.

Bezdrátová optická myš ve tvaru autíčka - na výběr ze 4 variantBezdrátová optická myš ve tvaru PorscheBezdrátová optická myš ve tvaru Ferrari - červená

 

Nejen malé děti potěší myš s motivem žabky v zelené nebo růžové barvě, optická myš ve tvaru želvičky nebo malá optická myš s barevným ocáskem. Designově velmi povedená je průhledná myš, kterou nabízíme ve třech barevných provedeních. Doporučujeme pro ozvláštnění Vašeho pracovního stolu.

Myš s motivem žabky - 2 barvyOptická myš ve tvaru želvičky - na výběr ze 3 barevMalá optická myš s barevným ocáskem v 8 provedeníchPrůhledná myš

 

Optická myš na prst je skvělé řešení pro všechny, které omrzela práce se standardní myší. Připevňuje se páskem k prstu a zapojuje se do počítače pomocí USB konektoru. Výhodou je, že reaguje na většinu povrchů, takže můžete jako podložku použít klidně i opěradlo u křesla. Netradiční provedení má skládací bezdrátová myš, která je navíc velmi skladná a vhodná pro lidi, kteří velmi často cestují.

Optická myš na prst v pěti barevných provedeníchSkládací bezdrátová myš ve 4 barvách

Bezdrátová myš ve tvaru pera

 

Bezdrátová myš ve tvaru pera je vhodná především pro takovou práci, při které záleži na každém malém tahu myší. Místo hrotu má senzor, nechybí ani tři ovládací tlačítka na klikání a rolovací kolečko.

 

 

Myš s trackballem

 

Myš s trackballem je vhodná pro velmi přesné polohování kurzoru (například pro použití v počítačové grafice). Naopak se příliš nehodí pro rychlý pohyb s vysokou přesností, který je požadován například v počítačových hrách. Trackball se ovládá palcem ruky a spolu s pravým a levým tlačítkem se tento produkt zcela vyrovná plnohodnotné myši. 


Optická bezdrátová myš na solární energii ve 2 barvách

 

Optická myš na solární energii potěší především všechny ekologické nadšence. Myš má alternativní napájení (dvě AAA baterie) a v případě nabití ze světelného zdroje se obejde zcela bez baterií!