Vlasy bývají již odedávna považovány za korunu krásy. Tvoří jednu z nejvýraznějších částí naší osobnosti. Díky své snadné tvárnosti s oblibou měníme jejich střih, barvu a různě je vyčesáváme. Kategorie Péče a úprava vlasů nabízí široký výběr produktů, které využijete při mytí, česání, stříhání, barvení či vytváření slavnostních účesů.

 

U mytí to začíná

Veškerá péče by měla začínat již u samotného mytí vlasů. Použití kvalitního šampónu a kondicionéru by mělo být samozřejmostí. Neměli bychom zapomínat ani na ošetřující kúry, které vlasy vyživí. Některé masky vyžadují delší působení. V takovém případě přijde vhod ručníkový turban, do kterého vlasy pohodlně zabalíte a připnete knoflíčkem k týlu. Masážní kartáč promasíruje pokožku hlavy a bohatě napění šampon, který tak lépe pronikne ke každému vlasu. Navíc pravidelnou masáží podpoříte růst vlasů. K rychlému vysušení použijte kartáč s froté výplní, který při česání absorbuje přebytečnou vodu.

Kartáč pro rychlé vysoušeníRučníkový turbanMasážní kartáč na prokrvení pokožky hlavy

 

Česání

Krásného účesu nelze dosáhnout bez důkladného pročesání. Husté vlasy půjdou česat nejlépe velkými kartáči či hřebeny s řidšími zuby. Naopak kratké vlasy či jednotlivé pramínky je lepší česat hřebínky. Kartáče, které místo klasických zubů obsahují štětinky, jsou výborné na vyhlazení účesu. Trápí-li Vás neustálé praskání a poletující vlasy, doporučujeme antistatické hřebeny, které mají speciálně tvarované zuby.

Kartáč na podtáčení vlasůHřeben pro vytvoření vlnSada hřebenůDvojití kartáč se štětinamiSada 4 antistatických hřebenů Originální hřeben ve tvaru pistole - 2 barvy

 

Čelenky

Čelenky do vlasů jsou hotovým pokladem. Jsou jednoduché, levné a přitom dokáží oživit vlasy během vteřiny. Navíc Vám pomohou uchytit vlasy v oblasti obličeje tak, aby Vám zbytečně nezakrývaly tvář. Mohou být textilní, kovové či plastové, jednobarevné či různě zdobené. Pozornost okolí Vám zajistí čelenka s kočičími oušky, která je vhodná zejména na párty.

Čelenka s kamínkyČelenka do vlasů v indiánském styluElastická čelenka z barevných flitrů

 

Sponky a gumičky

Obyčejný culík je velmi oblíbený pro svoji jednoduchost a rychlost. Z něj lze pak vytvářet různé varianty a zdobit je barevnými gumičkami. Neposedné pramínky pak zkrotí pírka do vlasů a sponečky. Zajímavě vypadá ohon svázaný gumičkou ve tvaru telefonního drátu či gumičkou z barevných umělých vlasů.

Elegantní gumička - 3 barvyGumičky ve tvaru telefonního drátuGumička s barevnými vlasySada barevných plastových sponek

 

Pomůcky na drdoly

Drdoly působí velmi žensky, avšak jejich vyčesání už vyžaduje více zručnosti. Ale nezoufejte, v naší nabídce naleznete několik úžasných vychytávek, které Vám práci usnadní. Nejvíce zábavy si určitě užijete s velkou kadeřnickou sadou, která obsahuje oka na provlékání culíků, různé pomůcky na drdoly, sponečky, gumičky či výztuže.

Spona pro perfektní francouzský copSpona pro vytvoření francouzského drdoluSada kadeřnických pomůcek pro různé typy účesů

 

Slavnostní účesy

Nejvíce si dáváme záležet na účesech na plesy, večírky a další slavnostní chvíle. Takové účesy bohatěji zdobíme různými perličkami a třpytivými prvky. V drdolech krásně vypadají třeba drobné spirálky do vlasů s kytičkami, které jsou zdobené kamínky z broušeného skla. Vedle nešlápnete ani s hřebínky do vlasů a různými třpytivými sponami. Královnu večera z Vás doslova udělá korunka.

Spona do vlasů s květinovým motivem - 4 barevná provedeníSada 20 ks sponek s perlouKorunka do vlasů

 

Párty styl

Na diskotéce a koncertech chceme zaujmout a být středem pozornosti. S LED proužky nebo mašličkami do vlasů to bude hračka. Stačí zmáčknout knoflík a do tmy se rozzáří jasné barvičky. Dáváte-li přednost neobyčejným barvám, pak přijdou vhod barevné křídy na vlasy. Křídování vlasy nijak nenaruší a když Vás barva přestane bavit, jednoduše ji vymyjete.

Svítivé LED mašličkyKřídy na vlasySvítící proužky do vlasůNažehlovací kamínky do vlasů

 

Věříme, že z naší bohaté nabídky si jistě vyberete a vytváření zajímavých účesů se stane Vaším koníčkem.