Každý chce mít bezpečný domov. Nejvíce na tom záleží asi lidem, kteří mají doma neposedná dítka nebo čekají na své první miminko. Možností, jak ochránit Vaše ratolesti od nebezpečných rohů a zásuvek, je mnoho. Zkusme se proto podívat na základní nabídku toho, bez čeho byste se jako rodiče neměli obejít.

Ochranné pomůcky proti pořezání:

Pokud se obáváte různých nůžek, nožů a celkově možnosti pořezání, pak bychom Vám mohli doporučit různá ochranná pouzdra. Je velice důležité chránit děti před ostrými předměty, ale také je důležité dávat si pozor sám na sebe. Jen si přiznejme upřímně, kdo se ještě nepořezal? :) Jako základ můžeme doporučit dětské nůžky v ochranném plastovém pouzdře. Malé dětské nůžky mají ochranné pouzdro ve tvaru kukuřice či mrkve, které je vybaveno magnety, aby z ostří nůžek nemohlo sklouznout. Pokud potřebujete něco více univerzálního, poslouží Vám ochranné rukavice proti pořezání. Tyto pletené rukavice jsou protkané speciálními ocelovými vlákny. Do třetice všeho dobrého je zde keramický nůž, který je dodáván přímo s ochranným pouzdrem.

                                 Dětské nůžky v ochranném plastovém pouzdřeOchranné rukavice proti pořezání - 1 párKeramický nůž - délka čepele 76 mm

 

Ochranné pomůcky proti modřinám a boulím:

Ochranné pomůcky proti ostrým rohům a jiným nástrahám máme v několika provedeních. Konkrétně se jedná o ochranu rohů stolů. Můžete si vybrat ze tří různých variant. Pokud máte rádi barvičky, pak Vás jistě potěší barevná ochrana rohů stolu. V této varinatě je výhoda, že si můžete zvolit konkrétní barvu tak, aby Vám ladila se zbytkem barev v domácnosti. Další variantou jsou 4 plastové kryty na rohy nábytku. U tohoto výrobku je výhodou, že dostanete rovnou 4 kusy! Poslední verze má výhodnou aplikaci. Stačí ji totiž připevnit pomocí oboustranné lepící pásky. Jedná se o transparentní ochranu rohů nábytku.

 

                             Ochrana rohů stolu - 1 ks, více barev4 plastové kryty na rohy nábytkuTransparentní ochrana rohů nábytku

 

Ostatní ochranné pomůcky:

Ostatní výrobky, které by Vás mohly zaujmout a které by mohly ochránit zejména kutily v domácnosti jsou:

 Plastové pracovní brýlePraktická ochranná síť proti hmyzuOchranná fólie na klávesnici stolního PCKuchyňská silikonová chňapka žabka

                                                                                     Nerezový chránič prstů před pořezáním