SLEVA 10% v košíku při nákupu nad 500 Kč a 20% při nákupu nad 1500 Kč

Jak nás hodnotí zákazníci

Položky 57615770 z celkem 5850

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. ...
  3. 575
  4. 576
  5. 577
  6. 578
  7. 579
  8. ...
  9. 585

Vše v nejlepším pořádku.

Výrobek došel v pořádku a moc se líbil

S Vašimi službami jsem velice spokojená.

Ze službami " Poštovné zdarma.cz" jsem spokojen. Vždy mi objednané věci došly,jen jednou jsem si musel přeobjednat barvu výrobku,ale to je pochopitelné.

Dobrý den jsem velice spokojená s vaší službou. Veškeré informace jsem dostala emailem a doručení do ruky. Super firma, chválím.

Výhoda tohoto obchodu je levné zboží a bez poštovného. Určitě si od tuď znovu objednám. Mám ale jednu připomínku. Zakoupila jsem si hodinky a trvalo než přišli, trvalo to něco kolem 50 dní. A to nebyli žádné svátky. Jinak zboží skvělé. Jsem spokojená.

S produktem jsme velmi spokojeni, objednáva byla vyřízena k naší spokojenosti velmi rychle, vše bylo v pořádku.

Zboží se po cestě zřejmě někam "zatoulalo", takže místo pěti výrobků došel jeden, ale ihned po mé reklamaci zákaznické oddělení ochotně zajistilo vrácení peněz na účet. Takže chválím serióznost a ochotu a děkuji.

jsem velice spokojená.,sice ještě objednávám .,ale líbí se mi tu vaše věci :)

I já se připojím k hodnocení. Objednal jsem si 4 výrobky. Obdržel jsem pouze 2 a z toho byl jeden poruchový. Tak jsem reklamoval. Očekával jsem problematické vyjednávání ze strany prodejce, ale opak je pravdou. Když zbývající zboží nedorazilo ani po 6ti týdnech, prodávající mi nabídl vrácení peněz. Souhlasil jsem a dnes 24.10.14 mi peníze přišly na účet. Ale mezi tímto vyjednáváním mi dorazily i ty dva zbývající objednané výrobky a tak dnes mám peníze i výrobky doma. Nedorazil pouze výrobek, který jsem reklamoval. Ale že se zachoval prodávající čestně a poctivě, rád mu ty peníze odešlu hned příští týden, jak se s ním domluvím. Velice chválím tento server "Poštovné zdarma.cz" a děkuji za čestné jednání!