SLEVA 10% v košíku při nákupu nad 500 Kč a 20% při nákupu nad 1500 Kč

Jak nás hodnotí zákazníci

Položky 56615670 z celkem 5850

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. ...
  3. 565
  4. 566
  5. 567
  6. 568
  7. 569
  8. ...
  9. 585

Konečně jsem koupila opravdu užitečný výrobek. Tato silikonová poklice je na vaření těstovin, rýže a brambor opravdu úžasná. Co ji používám, už nemám špinavý sporák. O mé spokojenosti svědčí i to, že už jsem jich objednala už 5. Tak jsem ji vychvalovala, že ji sestry a kamarádky také chtěly. Ještě bych potřebovala jednu, ale o 3cm větší na 28 cm hrnec. Ale ty se myslím nevyrábějí. Přeji krásný den Maroszczyková p.s. omlouvám se, možná budete mít mou recenzi 2x

Musím říci, že "poštovné zdarma" je super webová stránka, kde se dá nakoupit pěkné zboží. Zatím jsme se vším byli spokojeni. Doba u některých výrobků je sice delší, ale na to je upozorňováno. Takže stránky mohu jen doporučit, dá se tu nakoupit pěkné zboží za nízké ceny.

Jsme velice spokojeni s tímto výrobkem, proto jsme si jich koupili nasjkednou i se zámými,- rovněž i oni si tento výrobek chválí ! Vřele doporučujmeme !

Jsme velice spokojeni s tímto výrobkem, proto jsme si jich koupili nasjkednou i se zámými,- rovněž i oni si tento výrobek chválí ! Vřele doporučujmeme !

Přes tento portál nakupuji pravidelně. Vždy došlo zboží v pořádku a bez problému v termínu. Jedinou nevýhodou je dlouhá čekací doba, ale v životě je vždy "něco za něco". :-)

Vše přišlo v pořádku. Jste solidní. Děkuji

Produkt došel v pořádku a jsme spokojeni.

vše OK

super kousek, super jednání , přehledné stránky spokojenost i s doručením, nemám žádné negativní zkušenosti

super stroječek