SLEVA 10% v košíku při nákupu nad 500 Kč a 20% při nákupu nad 1500 Kč

Jak nás hodnotí zákazníci

Položky 58015810 z celkem 5850

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. ...
  3. 579
  4. 580
  5. 581
  6. 582
  7. 583
  8. ...
  9. 585

Celkem dobré až na to,že se mi jedna naušnice otáčí a tak je nemám stejně pořád nastavené.

Dbrý den. Super výrobek, super cena, super dodání. Výrobek mi přišel 15 den od objednání. Děkuji Vaši společnosti a přeji mnoho dalších úspěchů. Děkuji Kovář.

Jsem velice spokojená s Vaším obchodem !

velmi spokojena s dodáním i se zbožím. Děkuji. <a href="http://postovnezdarma.cz/repelentni-silikonovy-obojek-pro-domaci-mazlicky">http://postovnezdarma.cz/repelentni-silikonovy-obojek-pro-domaci-mazlicky</a> <a href="http://postovnezdarma.cz/cestovni-lahev-a-miska-na-vodu-pro-domaci-mazlicky-250-ml">http://postovnezdarma.cz/cestovni-lahev-a-miska-na-vodu-pro-domaci-mazlicky-250-ml</a> <a href="http://postovnezdarma.cz/silikonova-skladaci-miska-pro-domaci-mazlicky">http://postovnezdarma.cz/silikonova-skladaci-miska-pro-domaci-mazlicky</a>

Se službami obchodu postovnezdarma.cz jsem spokojen na 100%.Zboží přišlo v termínu v pořádku a funkční. V obchodu je široký sortiment zboží za dobré ceny. Příští nákup bude opět zde.

Velká spokojenost, kvalitní zboží, děkuji

1

Zboží dodáno v pořádku.

Fantastický pomocník. Bez něj by mnohé dobroty ani nešly udělat. Např. nikdy jsem neuhlídal vyrovnanou teplotu asi 84°C při výrobě domácí šunky. Teď už to není problém a šunka je vynikající. Taktéž používám při pečení chleba a jiného pečiva nebo masa.

Opravdu dobrý pomocník, škoda jen, že je s červeným světlem. Bílé by bylo lepší.