jarni lookbook

Jaro je tady a venku se začíná oteplovat. Je na čase pohřbít ve skříni zimní oblečení a připravit si nové jarní kousky. Jaro je ten pravý čas pro experimentování s barvami a vzory. Při oblékání si můžete vzít příklad z jarní přírody. Jarní příroda se hemží zvířátky, která po dlouhé zimě vytáhlo teplo ven ze svých pelíšků. Jarní příroda je definována také svou barevnou rozmanitostí. Právě na jaře začíná kvést mnoho krásně barevných květin všech možných tvarů. Pokud se naladíte na tuto jarní vlnu, určit neprohloupíte. 

Připravili jsme si pro vás čtyři outfity inspirované jarem. Outfity jsou sestaveny z produktů, které naleznete v naší nákupní galerii PoštovnéZDARMA.cz. Pokud se vám některý produkt v našich inspiračních outfitech zalíbí, stačí na něj kliknout v popisku pod fotografií a budete přesměrováni na jeho stránku, kde si jej můžete zakoupit.

 

Královna motýlků

fr fdfd xsxs
xsxsx xcxc  

 

Celý look se nese v duchu pastelové modré. Velice zajímavé jsou dámské šaty bez rukávů s motivy přírody, které mají střih vhodný pro všechny typy postav a vypadají jarně a svěže. Šaty jsou doplněny masivnějším náhrdelníkem, který ale díky jeho zpracování působí něžně. Romanticky také vypadají třpytivé náušnice s krystaly a vintage prstýnek se třemi kytičkami. Pastelově modrá mini kabelka s řetízkem přes rameno do outfitu krásně zapadá jak barvou, tak stylem.

 

 Bohémská romantička

Choker
saty
nausnice
kabelka
hodinky
 

 

Romantické košilové proužkované šaty s krajkou a páskem jsou příjemné na těle a působí velmi něžně. Doplňky jsou laděny do zlaté barvy. Jemné náušnice ve tvaru srdíčka jsou na svém povrchu lehce zbroušeny a díky tomu vypadají nevšedně. Ležérní dámské hodinky mají okolo ciferníku zasazené kamínky a uprostřed ciferníku jsou krásně třpytivé. Doplňkům vévodí choker zdobený kamínky, který lehce rozbíjí romantický vzhled a působí tak zajímavě. Celý look je pak doplněn elegantní kabelkou s imitací krokodýlí kůže. V tomto outfitu budete vypadat romanticky a křehce, jako první jarní květina.

 

Malá mořská víla

kabelka
saty
nausnice
naramek

 

 

Šaty s volánky na spodním lemu v kobaltově modré barvě jsou nevšední a krásné. Outfit je doplněn koženkovým náramkem s květinami v bílé barvě. Květinový vzor se opakuje na náušnicích, které jsou také v bílé barvě. Celý look je ozvláštněn malou kabelkou s dlouhým popruhem ve tvaru lastury. Kabelka má perleťovou barvu a vrhá metalické odlesky.

 

 Jarní elegance

kabelka
saty
naramek
nausnice
hodinky
 

 

Dámské šaty v ležérním stylu s límečkem v červené barvě jsou krásně výrazné. V těchto šatech budete nepřehlédnutelná. Doplňky mají společný prvek, opakující se zlatou barvu. Originální náušnice ve tvaru trojúhelníku se třpytivým kamínkem jsou krásné a netradiční. Hodinky ve zlaté barvě s římskými číslicemi jsou uprostřed ciferníku ozdobeny třpytivou aplikací. Jednoduchý náramek se třpytivým kamínkem svou barvou koresponduje se šaty. Luxusní kabelka přes rameno je v bílé barvě se zlatým řetízkem a zapínáním. Její povrch je lesklý a tvoří jej plastické čtyřboké jehlany.