Mezinárodní den žen

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN

Opravdu si myslíte, že MDŽ je uměle vytvořený socialistický svátek, který by měl být zapomenut a ne slaven? Tak to jste na pěkném omylu! Vznik mezinárodního dnu žen totiž sahá až k počátkům dvacátého století a jeho cílem byla rovnoprávnost žen. Ačkoliv byl tento den bývalým režimem často zneužíván, je založen na myšlence, která si oslavu zaslouží.

ČÍM OBDAROVAT SVOU HEZČÍ POLOVIČKU?

Ať už vám MDŽ přijde jako uměle vytvořený svátek nebo ne, nějakou maličkostí pro svou partnerku rozhodně neuděláte krok vedle. Asi málokdo v tento den pořídí své ženě nebo přítelkyni nové Lamborghini či výlet do Dubaje. Ale to přeci není potřeba, každou ženu potěší i maličkost, pokud je dobře vymyšlena. Ale jaký dárek zvolit? 

Oblečení. Asi každá žena si někdy posteskla, že "nemá co na sebe". Každý takový svátek je skvělou možností, jak rozšířit sbírku vaší partnerky. Velmi oblíbeným kouskem je Dámské tričko s motivy kočiček. Je dostupné v 11 variantách, takže si určitě vybere každý. Pokud vaše žena hledá kompromis mezi krásným vzhledem džín a pohodlím legín, určitě ocení Dámské džegíny v modré barvě. Jaro se blíží, a to je vždy symbolem odkládání a odlehčování oděvů. V Černých lehkých šatičkách s geometrickými tvary bude vaše partnerka hvězdou kdekoliv.

Dámské tričko s motivy kočiček - 11 variantDámské džegíny v modré barvě Černé letní šatičky s geometrickými tvary

DIAMONDS ARE FOREVER

Ne snad, že bych vám doporučoval pustit 8. března své partnerce v pořadí sedmý díl Jamese Bonda (i když zajít do kina určitě špatný nápad není), ale pokud je dárek, který potěší snad každou zástupkyni něžného pohlaví, jsou to šperky. Dámský náramek se znamením ochrany je velmi pěkný doplněk k běžnému i elegantnějšímu oblečení. V jednoduchosti je krása a tím se řídí Moderní náušnice s umělou perličkou. A pokud chce vaše polovička zaujmout a dává přednost výraznějším doplňkům, do oka by jí mohl padnout Výrazný vícevrstvý náhrdelník s lístky.

Dámský náramek se znamením ochrany Moderní náušnice s umělou perličkou - stříbrná barva Výrazný vícevrstvý náhrdelník s lístky

MILÁČKU, DNES ŽEHLÍŠ!

Oslavy MDŽ lze pojmout různými způsoby. Je statisticky dokázáno, že žehlení je nejméně populární domácí prací. Zkuste tento den překvapit svou partnerku a převezměte tento úkon za ní. A proč skončit u žehlení? Určitě ocení, když vyluxujete, nakoupíte, uvaříte a vyšlete děti do školy. A proč tolik pozornosti najednou? Buďte k sobě upřímní - kolik toho pro vás partnerka udělá po celý rok? A nestojí za nějakou tu malou odměnu?

Pokud si stále nejste jistí, co k tomuto dni své partnerce pořídit, podívejte se do kategorie MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN, kde toho naleznete mnohem více.