"Děti jsou naše radost. Vedle toho se člověk z vlastní zkušenosti přesvědčí, že genialita je dědičná."


Děti jsou nejen radost, ale i starost. Máte doma menší či větší ratolest ? Nechte se zlákat naší nabídkou produktů pro děti. Nabízíme širokou škálu produktů pro ty nejmenší, ale i pro ty větší! Více produktů naleznete v kategorii Pro děti.

 

Pro děti

Pro nejmenší

Skvělá vychytávka pro nejmenší ratolesti je tato bezpečnostní podložka. Děti díky ní nemůžou spadnout na zem z postýlky. 

Bezpečná podložka pro miminko

Chcete mít jistotu, že se Vaše batole neskřípne ve dveřích? Pořiďte si tyto vychytané šnečky! Šnečka jednoduše umístíte na podlahu, díky lepící ploše zůstane tam, kde má.

2 ks ochranných zarážek do dveří - šnečci

Pro větší 

Sledujte se svým malým, jak rychle roste, pomocí samolepky na zeď. Samolepka je nejen pěknou dekorací (s motivem žirafy), má také přehledný metr od 70 cm výšky. Dále představujeme vkusné doplňky do koupelny. Držáčky na zubní kartáček, každý věšáček má jiné zvířátko. 

Veselé dětské háčky ve tvaru zvířátek

Další praktickou vychytávku nesmíte opomenout! Zafixujte závěsy vkusnými plyšovými opičkami či plyšovým pejskem. 

2 ks opiček na závěsyPlyšoví pejsci na závěsy - 2 ks

Školní rok se opět blíží! Pojďte se s námi podívat na nabídku produktů pro malé školáky! Nezbytnými školními potřebami jsou bezesporu tužky, propisky a fixy. Buďte originální a pořiďte malým žáčkům vkusné a veselé tužky nebo fixy

Veselá propiska ve tvaru lízátka

Nechte malé školáky, ať se učí zábavně s touto nástěnnou tabulí. Tabule je samolepící, v černé barvě, snadno se omývá. Nevíte si rady, jaký školní penál pořídit? Inspirujte se roztomilou plyšovou žirafou! Máte doma již školáky, kteří umí počítat? Potěšte je barevnou kalkulačkou ve tvaru jablka!

Barevná kalkulačka ve tvaru jablka