V košíku nejsou žádné položky.
//END ULTIMO INIT?>
Tenderizér, neboli "změkčovač masa", je nástroj sloužící ke zjemnění textury masa a drobnému naklepání. Hlavním účelem tenderizéru je narušení a prořezání struktury masových vláken. Díky tomuto nástroji si maso udrží více šťávy a výrazně se zkrátí doba přípravy. Tenderizér disponuje krytem, který před použitím sundáme a nacvakneme jako rukojeť. Poté stačí opakovaně pohybovat tenderizérem drobnými pohyby dopředu a dozadu. 48 super ostrých čepelí se již postará o zbytek.
- Popis produktu
- Příbalová informace
- Recenze
- Diskuze k produktu
- Prodávající
- Obchodní podmínky
- Reklamační řád
- Daně
Popis produktu
Detaily
Vlastnosti:
- Materiál: zdravotně nezávadná nerezová ocel (304) + ABS
- Barva: černá
- Rozměry: 11.5 x 12 cm
- Počet čepelí: 48
- Obsah balení: 1x tenderizér na maso
Klíčová slova:
#tenderizér #tenderizér na maso #tenderizér ruční
Příbalová informace
Recenze
Diskuze k produktu
Diskuze k produktu
Zatím nemáme žádný komentář či dotaz k tomuto produktu, buďte první!
Zašlete nám svůj dotaz či komentář k produktu:
Prodávající
Obchodní podmínky
Obchodní podmínky
Reklamační řád
Reklamační řád
Daně
Daně
DPH je dle čl. 14a SMĚRNICE RADY 2006/112/ES odvedeno platformou ATELI v režimu IOSS pod evidenčním číslem IM2030000017. Cena položky je uvedena vč. DPH.
Více o daňové politice ZDE