S větším počtem nakažených virem Covid-19 jsme samozřejmě i my okamžitě zareagovali a přijali náležitá opatření, jak proti šíření tohoto koronaviru aktivně bojovat. Řídíme se heslem "Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě!". Všichni tak povinně celý den nosíme respirátory s ochranou FFP2, ať už se pohybujeme přímo na pracovišti nebo mimo něj.

Před vstupem do budovy probíhá každý den měření teploty, která nesmí přesáhnout 37,2°C. Počet osob ve vlastních i partnerských administrativních prostorech se snížil na nutné minimum. Ti, co mohou pracovat z domova, mají zajištěný home office.

Ve fulfillment skladu všichni povinně nosí ochranné rukavice a respirátory. Denně probíhá povinná dezinfekce povrchů, klik, klávesnic, myší a sdílené elektroniky, jako jsou například tiskárny, rychlovarné konvice či mikrovlnné trouby.

Buďte na sebe opatrní. Myslete na zdraví sebe a svých blízkých a nestyďte se nosit roušky a respirátory na veřejnosti! Věřte, že společně můžeme aktuální situaci zvládnout!