Nepolevujeme! A pokračujeme v naší snaze dostat co nejvíce respirátorů s ochranou třídou FFP2 k těm, kteří je nejvíce potřebují. Pro tyto účely bylo zatím vyhrazeno 10 000 respirátorů. Po naší výzvě pro praktické lékaře, poskytovatele sociálních služeb nebo ošetřovatele se nám na e-mail ozvala spousta zájemců, které vyhodnocujeme, dáváme do pořadníku a poté s připravenými zásilkami obesíláme.

„Z důvodu velkého počtu zásilek jsme maximálně posílili naše expediční oddělení,“ řekl jednatel společnosti JUDr. Tomáš Česal. „Děláme maximum pro to, abychom respirátory lidem doručili co nejdříve.

Pokud je to v našich silách, zásilky doručíme i osobně. A rozhodně ještě nekončíme. Pokusíme se alespoň jedním respirátorem na osobu zabezpečit co největší množství lidí, kteří jsou v první linii.


Centrum pro zdravotně postižené Plzeňského kraje.

Městský ústav soc. služeb (MÚSS) - Domov se zvláštním režimem Čtyřlístek.

Onkologická a radioterapeutická klinika FN Plzeň.

Domov se zvláštním režimem "Petrklíč".

SonoXray, s.r.o.

Praktická lékařka MUDr. Mlezivová.

Lékárna Zelená hvězda.

- Fotografie: Nikola Podlipská

Další respirátory jsme osobně darovali ještě například do zubní ordinace OrigDent s.r.o. a dalších zařízení.

Již včera jsme na naší facebookové stránce oznámili, že jsme předali první várku respirátorů s ochranou třídou FFP2. Respirátory byly věnovány zdravotním sestrám, které se o pacienty jezdí postarat až domů. Slíbili jsme, že je to teprve začátek.

Aktuálně žádáme praktické lékaře, menší poskytovatele sociálních služeb a ošetřovatele, aby se nám s žádostí o respirátory ozvali na e-mail: respiratory@ateli.cz

„Už začátkem týdne jsme předali první várku ochranných respirátorů,“ prozradil jednatel společnosti JUDr. Tomáš Česal. „Zatím jsme na tyto účely vyčlenili 10 000 respirátorů s ochranou FFP2.“

Do e-mailu prosíme o udání počtu zaměstnanců. Budeme se snažit alespoň jedním respirátorem na osobu zabezpečit co největší množství těchto institucí, které respirátory aktuálně potřebují nejvíce.