Rádi bychom zavzpomínali na již druhý ročník Plesu Přátel ATELI, který se konal 7. února v plzeňské Sokolovně Bolevec. Minulý rok jsme si ples všichni náramně užili, proto jsme se na jeho opakování už dlouho těšili.

Letos jsme se vrátili zpět v čase a naladili se do atmosféry 40. - 50. let. Hlavní inspirací dresscodu byla hvězdná ikona Marilyn Monroe.

I tentokrát jsme se sešli v hojném počtu. Dorazila většina našich kolegů. Návštěvou nás poctili také naši srbští a maďarští kolegové, kteří si tuto událost nenechali ujít.

Ples jsme zahájili slavnostním ceremoniálem, kdy došlo k předávání ocenění. Skleněné trofeje byly předány do rukou nových majitelů. Poté přišel na řadu přípitek.

Velkému nadšení se těšil také oblíbený fotokoutek, ze kterého máme jako milou vzpomínku spoustu fotek.

Večerem nás provázela hudební skupina Epigon. Samozřejmě nesmělo chybět ani překvapení. Tím se stala novo cirkusová skupina Žongléros Ansámbl, která po své show plné světel sklidila obrovský potlesk. Během večera probíhala také tombola o zajímavé ceny a soutěž o nejlepší tématický oblek.

Druhý ročník Plesu Přátel ATELI se velmi vydařil. Bavili jsme se, užívali si živou hudbu, na kterou jsme to rozpálili i na tanečním parketu. Pevně doufáme, že se můžeme těšit na další ročník, který bude minimálně stejně tak vydařený!